Arany János Gimnázium Nyíregyháza Uszoda

Saturday, 14-Aug-21 15:47:00 UTC 1-nap-szabadság-hány-forint

Jó ütemben haladnak a teljes körű felújítással a kivitelezők. Helyszíni szemlén győződött meg dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere hétfő délelőtt arról, hogy miként haladnak az Arany János Gimnázium Általános Iskola és Kollégium tanuszodájának teljes körű felújításával. A városvezető elmondta, hogy egyaránt fontos az oktatás, a sport, az egészséges életmódra nevelés, és ez mind találkozik az Aranyban. Az iskolának kiváló adottságai vannak e téren, sok sportoló pályafutása indult onnan, de már az siker, ha valaki megtanul úszni. Minisztériumi forrás A tanuszoda jó szolgálatot tett az elmúlt évtizedek során, de láthatóan megérett a komplex megújulásra. Erre volt lehetőség a Magyar Úszó Szövetség sportágfejlesztési programjában, amihez az Emberi Erőforrások Minisztériuma 140 millió forintos forrást biztosított. A bejárás résztvevői személyesen győződhettek meg arról, hogy jó ütemben haladnak a munkálatokkal. – Negyvenöt éve épült az uszoda. Az eltelt idő alatt rengeteg diák barátkozhatott meg az úszással.

Megújult az Arany tanuszodája – Hamarosan véget ér a 140 millió forintos beruházás - Nyíregyháza Megyei Jogú Város Portálja - Nyíregyháza Többet Ad!

bungou stray dogs 2 évad 5 rész

Megújul az Arany-tanuszoda | SZON

Folyamatosak a beruházások Nem egyedi eset az intézmény életében ez a mostani felújítás, bár az önkormányzat már nem fenntartó és működtető, ennek ellenére tulajdonosként figyel az iskolák állapotára. Itt, az Aranyban pár éve megtörtént a tornaterem korszerűsítése, tavaly átadták a műfüves pályát, jelenleg pedig az Emberi Erőforrások Minisztériuma biztosít 140 millió forintot a tanuszoda felújítására. "Az uszoda teljesen megújul, már látszik, a medence kész, itt egy új burkolatot kapott az uszoda, mert a régi eléggé csúszott, ez veszélyes volt. A légtechnika megújult, LED-világítás lesz, tehát ez tényleg egy nagyon modern uszoda lesz, amit gondolom már várnak is a gyerekek, elkészül 2-3 hét múlva. Már indul szeptemberben, amit a közgyűlésen is bejelentettünk, a kézilabda szövetséggel egy kinti pálya és szintén beadtunk egy másik TOP-os energetikai felújításra pályázatot, ami több mint 400 millió forintos összeg és reméljük, hogy jövő ilyenkor már annak a felújítása zajlik" – mondta dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere.

Xbox One vagy PS4? (5219817. kérdés)

A nyíregyházi Arany János Gimnázium és Általános Iskola by Viktoria Rozsa

140 millió forintból korszerűsödik a Nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium tanuszodája. A munkálatok várhatóan 2-3 héten belül befejeződnek és birtokba vehetik a diákok a felújított medencét. A beruházásnak köszönhetően teljesen megújul a medencetér, többek között új burkolatot kap a tanuszoda és a homlokzati nyílászárókat is kicserélik. Már az utolsó simításokat végzik a szakemberek az Aranyban, a tanuszoda felújítása április végén kezdődött az intézményben. Óvodások és általános iskolások, valamint hétvégén felnőttek is ezt a tanmedencét választják, itt biztonságos módon lehet elsajátítani az úszás alapjait. Az elmúlt évtizedekben rengetegen tanultak meg itt úszni, többek között Szabó Tünde olimpikon és sportért felelős államtitkár is. Időszerű volt a felújítás Az intézmény vezetője, Kantár Attila a hétfői bejáráson kiemelte, a medencére már ráfért a felújítás. "1978-ban épült ez az uszoda, azóta egy alkalommal volt felújítás és most már olyan állapotba került az uszodánk, hogy vízfolyás, egyéb tünetek voltak és ezért kellett ezt a fajta felújítási munkálatokat elvégezni" – mesélte az intézményvezető.

Április 22-én kezdődött el a beruházás, és a négy hónap elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy tudják tartani az előzetes ütemtervet – mondta érdeklődésünkre Kantár Attila intézményvezető. Megújul a medencetér, kicserélik a befúvókat és a szkimmereket, amivel meghosszabbítható a víz élettartama. – Kitisztul a légtechnikai rendszer, LED-világítást épül ki, új burkolatot kap a tanuszoda, emellett a homlokzati nyílászárók is modernebbek lesznek. Szeptember végétől korszerűbb körülmények között folytatódhat az úszásoktatás az iskolánkban. KM

  • Intézmény : Infóbázis
  • Landscaper pro weed control gyeptáp gyomirtóval
  • Trapézlemez szabolcs szatmár bereg megye eg megye telepuelesei
  • Kiadó albérlet a 3 dik kerületben
  • Piaci lángos recept 1 kg lisztből 6
  • American Pie / Amerikai pite (1999) - Kritikus Tömeg
  • Golf 1 gti kormány eladó 2020
  • Kegyetlen játékok teljes film magyarul
  • Antik könyvek - árak, online aukciók, régiség vásárlás - Vatera.hu
  • Melyik évben alapították a googlet
  • Megújult az Arany tanuszodája – Hamarosan véget ér a 140 millió forintos beruházás - Nyíregyháza Megyei Jogú Város Portálja - Nyíregyháza Többet Ad!