Felelsz Vagy Mersz Kérdések Szerelem

Saturday, 14-Aug-21 02:39:04 UTC 1-nap-szabadság-hány-forint

tehetünk az unalom ellen-érdekes tippek az év 365 napjára fehéríthetjük a fogainkat

I miss you - Felelsz vagy mersz?Merés ötletek

william napier attila a farkaskölyök
  • Matematika tankönyv 1 osztály pdf version
  • Amit tudni akarsz a szexről... (DVD) - eMAG.hu
  • Bács kiskun megyei büntetés végrehajtási intézet
  • Felelsz vagy mersz kérdések és feladatok
  • Kis herceg és a róka

• Felelsz vagy mersz?Kérdések és merések

Feleléshez kérdések: 1) Kibe vagy szerelmes? 2)Mikor volt az első csókos illetve kivel? 3)Tetszik valaki neked? 4) Ha egy napig igazat kellene mondanod elmondanál mindenkinek mindent vagy nem is beszélnél? 5) Ha valakivel szerepet cserélhetnél ki lenne az? 6) Melyiket választanád: Gazdag lehess, Tudj repülni, Örökké élj? 7)Be mernéd vallani a legféltettebb titkodat valakinek? 8) Volt már olyan esemény mikor te voltál a legcikisebb helyzetbe? Merések: 1)Ölelj meg egy olyan embert akit nem ismersz. 2) Kiabáld ki az ablakon: Csukd be a hideget mert bejön az ablak. 3) Telefonbetyárkodj: -Szólj bele a telefonba és beszélgess vele mintha a Barátnőd /barátoddal beszélnél. -Kérdezz tőle dolgokat pl: Hol laksz? Hány éves vagy? Mi a neved? stb... -Mondj olyat hogy te a teleshoptól szeretnél venni egy olyan beszélős -világítós papucsot. Természetesen mindig ismeretlen számot hívjatok és ti is rejtsétek el a számotokat. 4) Beszéljen egy képzeletbeli baráttal és ezt fellehet venni a vicc kedvéért videóra.

Nevezze meg testének bármely részét, amelyet a legjobb barátjával szeretne kicserélni. Nevezzen meg egy dolgot, amin változtatni szeretne magában. Nevezze meg a szoba legrosszabb csókolóját. Akit féltékenynek érzel? Említse meg a derekát. Szerette volna már megváltoztatni a nemé? Mi az álommunkád? Mi a leghaszontalanabb ismeretanyag? Nevezzen meg valakit a szobában, akibe titokban szerelmes vagy. Ami naplójának utolsó oldalára van írva? Írja le a barátjával vagy a barátnőjével kapcsolatos első benyomását. Tartott-e már szándékosan könyvtári könyve? Szórakoztató pártkérdések, amelyeket barátaiknak tehetnek fel 😄 Néhány szórakoztató partit keresve merjen kérdéseket feltenni barátainak? Vessen egy pillantást alább: Integet egy idegent az úton. Énekelj, mint egy Opera énekese. Pick orr a nyilvánosság előtt. Menj ki, és énekeld hangosan a himnuszt. Utánozza kedvenc Disney karakterét. Hívd fel az összetörést, hogy bevalld szeretetedet. Csókold meg a barátod cipőjének alját. Nyalja meg a kerékpár első gumiját.

Legyen a tiéd a legtutibb buli!;) - G-Portál

fül orr gégészeti klinika debrecen

Előkészületek: a lánybúcsú/legénybúcsú előtt minden résztvevőhöz el kell juttatni mind a lehetséges kérdéseket, mind pedig a "büntetéseket". A játék egyszerű: a kérdések mindegyikét egy kalapba (vagy ennek a célnak megfelelő bármilyen mélyebb tárgyba bedobálni), majd tegyük ugyanezt a büntetésekkel is – természetesen, külön-külön kalapba/tálba kerüljenek. Húzás előtt minden soron következőnek fel kell tenni a kérdést: Felelsz vagy mersz? Ha vállalja a kockázatot, hogy bármely kihúzott kérdésre őszintén válaszol, akkor a kérdésekkel teli bödön felé induljon. Ha nem kockáztat, csupán azt, hogy kinevetik, húzzon a büntetések közül. A játék legfontosabb szabály az őszinteség! Legyetek kreatívak a kérdések összeírásakor! Legyenek szórakoztatóak és egyben realisztikusak is. Minél szélesebb körben kérdeztek, annál élvezhetőbb lesz a játék! Ügyelj arra, hogy a büntetés inkább vicces legyen, mint kellemetlen! Néhány ötlet a kérdésekhez: – Mikor csókolóztál először? – Voltál valaha fekete fiúval?

A Programötleteknél ott van a "Felelsz vagy Mersz? " játék. :) Itt tippeket adok ehhez a játékhoz! Ez most inkább a 14 év felettieknek szól. :D Vannak durvább kérdések is... Csak segíteni próbálok, de amúgy ez a játék arról szól, hogy Te mit szeretnél megtudni a másikról... ezek a kérdések/feladatok csak plusszok, ha esetleg kifogynál belőlük. ;D Ez a játék elég sok fiatalt összehozott már... lehethogy a Te bulidon is megtörténhet... ha tetszik neked valaki, hívd el őt is a bulidra, játszatok Felelsz vagy Mersz? -et, és tedd/add fel neki a következő kérdéseket/feladatokat! Felelésnél: -Szűz vagy még? -Járnál velem? [ezt csak akkor, ha Te is járnál vele. -ebben az a jó, hogy nem jöhetsz ki belőle azt mondod, hogy csak azért kérdezted, mert kiváncsi voltál rá:D] -Ki jön be neked legjobban ebből a társaságból? -Kivel töltenél el legszívesebben egy estét (ebből a társaságból)? -Ha tetszik neked egy fiú/lány, hogy jelzed neki, mit csinálsz? -Mikor szeretnéd elveszíteni a szüzességedet? -Meddig mentél el eddig a pasiddal/csajoddal?