Deus Ex Human Revolution Magyarítás

Sunday, 15-Aug-21 08:27:47 UTC miért-hazudik-a-férfi-és-miért-sír-a-nő-pdf

Deus Ex: Human Revolution Írta: Panyi | 2015. 08. 25. | 216 FIGYELEM: Ez a bejegyzés, már több, mint 1 éves, az itt leírtak elavult információk lehetnek! A ·f·i· csoport pár napja befejezte a Deus Ex: Human Revolution teljes magyarítását, ahogyan azt korábban ígérték is. Ráadásként nem csak az alapjáték honosítását töltötték fel az internet megfelelő bugyrába, hanem annak letölthető tartalmának a The Missing Link nek is. A fájlokat letölthetitek a készítők oldaláról, valamint természetesen tőlünk is. A hírből csak az alapjátékát, így akinek a DLC fordítása kell az fáradjon a letöltések, esetleg a keresés alá, vagy kattintson ide. Aki pedig el szeretné olvasni, hogy egy 2011-es játék miért csak 2015-ben jelent meg magyarul és esetleg a technikai részletekbe is bele szeretne menni az fáradjon a csoport oldalának letöltési részleg ébe, ahol részletesen ki van fejtve. Hatalmas gratuláció ismételten a csapatnak! Fejlesztő: Eidos Montréal Kiadó: Square Enix Feral Interactive Megjelenés: 2011. augusztus.

Deus ex human revolution magyarítás 2019

19:32 Hasznos számodra ez a válasz? 3/3 anonim válasza: Az első hozzászólásban említett verzióval működik. 19:38 Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2021, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

A Director's Cut verzió jelenleg tesztelés és szövegjavítás alatt áll, aminek várható megjelenése valamikor 2015. szeptemberében esedékes. Idézet forrása: -f-i- csoport

Deus Ex: Human Revolution magyarítás | ·f·i· csoport

deus ex human revolution magyarítás video deus ex human revolution magyarítás 4

Deus ex human revolution magyarítás 2

A Deus Ex latin kifejezés jelentése "istenből". Ahelyett, hogy a játéksorozattal kapcsolatos nyers tényeket vonultatnám fel, a weboldal célja leginkább az első rész érdekfeszítő és mélyreszántó elemzése (lesz). Mi a helyzet a játékok fordításával? Az első rész (Deus Ex) fordítása teljes, időnként hibajavítási kiadások jelennek meg belőle (azaz _még_ nem készült el). A második rész (Deus Ex: Invisible War) fordítását "jegeltük", a harmadik (Deus Ex: Human Revolution /Director's Cut/) fordítását

Deus ex human revolution magyarítás telepítése - Gyakori Kérdések és Válaszok | gyik.hu

KISZIVÁRGOTT A DEUS EX: MANKIND DIVIDED Napok óta várjuk a nagy Square Enix-bejelentést, amelyet, valljuk be, kicsit túltoltak a vállalatnál. Frissülő beharangozó-oldal, előzetes az oldalhoz, Twitch-közvetítés; lehetne sorolni – egy szó, mint száz, szinte várható volt, hogy homok csúszik a gépezetbe, amely most meg is történt. A NeoGAF fórumán felbukkant jó pár kép és néhány információ, amely alapján már kijelenthetjük: tényleg a Deus Ex: Human Revolution folytatása készül. A Deus Ex: Mankind Dividedot az Eidos Montreal fejleszti, mégpedig Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokra. A főhős a képek tanúsága szerint továbbra is Adam Jensen lesz (aki jó eséllyel sohasem kérte ezt). A képeken látszik, hogy hősünk immáron nem csak egy városban akciózhat majd, valamint az is egyértelműnek tűnik, hogy a perspektíváktól kezdve (FPS-es harc, TPS-es fedezékrendszer) az augmentációkon keresztül lényegében minden marad a régi, kivéve a fegyvereket. Ha minden igaz, gyilkos eszközeinket mostantól mi magunk szabhatjuk testre a játékstílusunktól függően, és olyan kiegészítőkkel láthatjuk el, amit az ízlésünk megkíván.

Elkészült a nem hivatalos magyarítás a játékhoz... A mai napon kész lett a Deus Ex Human Revolution, valamint az alapjátékhoz tartozó (ám attól teljesen független: standalone) The Missing Link című DLC nem hivatalos fordítása - jelentette be a magyarításért felelős -f-i- csoport. A nagyszerű bejelentés így szólt: Bár vicces lett volna, ha azt mondhatjuk, hogy tűzijátékkal ünnepeljük a megjelenést, de még volt néhány elintézendő apróság, amit nem akartunk elsietni. Mostanra viszont elkészült, és az alternatív letöltési helyen már elérhető a Deus Ex: Human Revolution és a The Missing Link DLC magyarítása. A Director's Cut szövegén van még némi munka, majd a tesztelés következik, ami esetlegesen, a megosztott szövegkészletek miatt akár a HR és az ML kisebb javítását is maga után vonhatja. Tekintve, hogy a HR + ML tesztelése több, mint 70 órát vett igénybe, és még így sem sikerült mindent megnézni (egyes alternatív eseményeket többszöri visszatöltéssel és kísérletezéssel sem sikerült előidézni; talán majd teljesen más stílussal játszva a DC során), a DC legkorábban valamikor szeptember második felében lesz várható.

  • Deus ex human revolution magyarítás videos
  • Magyarítások Portál | Letöltések | Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut
  • Deus ex human revolution magyarítás telepítése - Gyakori Kérdések és Válaszok | gyik.hu

Figyelt kérdés Szóval úgy működik ugye, hogy bekell másolni mindent a főkönyvtárba, ott elindítani a telepítőt, de ha simán elindítom akkor aztirja nincs meg egy fájl, ha rendszergazdával indítom akkor nem a játék könyvtárában van a magyarítás hibaüzenettel válaszol. Tudom, hogy mindenki jóhiszemű, hogy megvesszük a játékot blablabla és az uj magyaritásokat nemlehet felrakni akármilyen torrent verziokra előző játékokkal is a 3-4. letöltésnél jött össze a magyarítás ezért megkérdezem magamt és mindenki mást megkímélve hogy elb*szon 30Gb-nyi letöltést mire megtalálja milyen verzio a jo. Szóval melyik verzóhoz kompatibilis a magyarítás? 1/3 anonim válasza: Mint ahogy a magyarítás tudnivalók szöveges dokumentumában is le van írva, kizárólag az 1. 4. 651. 0 játékverzióval kompatibilis. Legközelebb olvasd el a magyarításon belüli " fájlt. Vagy ott, vagy a magyarítás telepítésénél le szokták írni. 2015. szept. 14. 19:32 Hasznos számodra ez a válasz? 2/3 anonim válasza: Nem az a baja a magyarításnak hogy bizonyos patch verziókkal nem kompatibilis, hanem a torrent verzióval van baja.

  1. Barátság extrákkal teljes film letöltés
  2. A bukás hitler utolsó napjai online
  3. Melyik a legjobb napelem inverter full
  4. Kresz vizsga után mennyi idole
  5. Dr szabó anita közjegyző üllői út