Fiat Seicento 1. 1 Sporting Eladó

Monday, 16-Aug-21 19:15:33 UTC miért-hazudik-a-férfi-és-miért-sír-a-nő-pdf
  1. Fiat seicento 1. 1 sporting eladó e
  2. Fiat seicento 1. 1 sporting eladó 4
  3. Fiat seicento 1. 1 sporting eladó r

1999 évjáratú Sei sport 2014. 02. 15-én vásárolva. Meg is van az első hiba a seicentoval, illetve talán a második? Múlt héten sikerült felforralnom a vizet, de nem értettem, hogy hogy. 1 - 1. 5 km-t mentünk földúton, a venti rendszeresen bekapcsolt, de csak 5-10 másodpercre, majd a földút végén lezárult a sorompó a vasúti átjárónál. Álltunk 1-2 percet, itt már nem kapcsolt be a venti, majd nagy gőzfelhő és büdös fagyállószag. Gyorsan leállítottam, elől rotyogott minden, mint a kuktában. Mikor megállt a forrás, felnyitottam a kiegyenlítő tartályt, de nem volt benne semmi... Felöntöttem és hazajöttünk. Másnap tócsa a kocsi alatt. Ismét nem értettem a dolgot, mert előző nap letörölgettem mindent a kiforrt víztől, de a kupak mellett megint állt a víz. Arra gondoltam, hogy a kupak hamarabb elengedi a nyomást, mint kéne, így a víz is hamarabb felforr. Teltek múltak a napok, észrevettem, hogy fogyogat a víz a kiegyenlítőtartályból, de nem jöttem rá, hogy hol, egészen addig, amíg be nem indítottam és csak figyeltem.

Fiat seicento 1. 1 sporting eladó e

Nem rohadnak, alapvetően keveset mennek, mert városi autók – turnéra én sem ezzel indulnék. Egyszerűbb autót nemigen gyártottak az elmúlt tizenöt évben, ezért komplikált meghibásodásba belefutni gyakorlatilag lehetetlen, minden sarki szerelő ért hozzá, az alkatrész olcsó. Ideális városi kisautó, de sztrádatempónál már sokat forog Azzal kell kiegyezni, hogy egy kispolszkinál alig nagyobb utasterünk van, hátra csak kipróbált tűrőképességű barátokat ültethetünk, a felszereltség puritán. Klíma nincs, belülről fényezett ajtók vannak, a luxust a villanyablak képviseli, meg CD-s rádió. Töréstesztet inkább ne emlegessünk - aki fél, vegyen mást. Talán ezek az okok, amiért igazságtalanul nincs ára a Seicentónak. Rozsdának nyoma sincs, csak a megszokott városi karcok mindenütt Ezt a kis sárgát – mert milyen is lenne egy igazi Sporting, ha nem sárga – háromszázötvenért el lehet vinni, ha nem jön érte a gazdája, hogy visszavegye. Ezért még nem volt az eladó autók között, de elvihettük egy körre. Az órájában 113 ezer kilométer volt, ami hihető is, elnézve a váltógombot, a pedálgumikat, meg az undorkeltő huzat alatti makulátlan üléseket.

A hirdetésben a képek alatt, tekintse meg további járműveinket is a járművek ugyanitt címszó alatt. A kereskedésünk Miskolc belvárosától nem messze, a Diósgyőr városrész felé vezető négy sávos tehermentesítő (Kiss Ernő) úton a 11. szám alatt található. Kb. 100 méterre az ALDI, a LIDL, és az OLAJPARK nevű benzinkút szomszédságában, az út mentén, két utcasarkot elfoglalva. A bejáratunk előtt a 21-es busz megállója van. Plusz kód: 4P2X+66 Miskolc, GPS koordináták: N 48, 100 É 20, 748

Fiat seicento 1. 1 sporting eladó 4

01. 56 652 km 478 000 Ft Dokumentumok egyedi kérésre Dokumentumok egyedi kérésre Z8 Autókereskedés Minősített kereskedő Rendezett céges háttér, Rendezett szakmai háttér, Minősített autóállomány, 12 éve a szakmában FIAT Seicento Seicento 1100 Sporting Schumacher 187 Magánszemély (Debrecen) 2003. 07. 157 974 km 340 000 Ft Dokumentumok egyedi kérésre Dokumentumok egyedi kérésre

  1. FIAT SEICENTO - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  2. Tuningteszt: Fiat Seicento 1.1 Sporting - Az Autó
  3. Haszonélvezeti jog illetéke egyenes ági rokon
  4. *h0Q(HD-1080p)* 28 nappal később Film Magyarul Online - MAWgNC7NZl
  5. Fiat seicento 1. 1 sporting eladó convertible
  6. Fiat seicento 1. 1 sporting eladó 4

Fiat seicento 1. 1 sporting eladó r

1998 első felében a Fiat Cinquecentót (magyarul 500) leváltotta a Seicento (600). A Seicento nem új fejlesztésű modell, az elődjére épül. Egyféle, háromajtós karosszériával gyártják a lengyelországi Tychy-ben. Ez év tavaszán némi átformáláson ment át az autó, amit a hátsó ajtóra felkerült koszorús Fiat emblémáról ismerni meg. A Citymatic verzió egy kuplung nélküli kézi váltós Seicentót jelöl, ez az opció a 39 lóerős motorhoz volt választható. A Seicentóból kapható volt villanyautó is, amelyben az akkumulátorok ellenére megmaradt négy ülőhely és a csomagtartó sem tűnt el egészen. Az Elettra hatótávolsága városban gyári adatok szerint 90 kilométer, utasterét olajkályha fűti. A Seicentóból A-csoportos raliautó is készült, egy sárga rali Seicento itthon is közönségkedvenccé vált Kern Nándor vezetésével és Dér Péter navigálásával. Az 1, 1 literes ralitörpét 108 lóerőre tuningolta a gyár, amit 7800-as fordulaton ért el. 332 centis hossza ellenér a Seicento belső tere hosszirányban egész sok helyet kínál, négy átlagmagas felnőtt rövid utakra bemerészkedhet.

JÁRMŰ ADATOK Állapot és azonosítók Évjárat 2003. Kilométeróra 157 974 km Autó állapota Megkímélt Okmányok jellege Magyar Műszaki érvényessége 2023. 05. 17 Szegmens Használtautó Motor és hajtás Üzemanyag típus Benzin Hengerűrtartalom 1 108 cm 3 Teljesítmény (LE) 54 LE Teljesítmény (kW) 40 kW Hajtás Elsőkerék hajtás Környezetvédelmi osztály Nincs adat Sebességváltó fajtája Manuális Sebesség fokozatok száma 5 sebességes Karosszéria és abroncsok Kivitel Ferdehátú Szállítható személyek száma 5 fő Ajtók száma 3 ajtós Saját tömeg 735 kg Össztömeg 1 200 kg Csomagtér nagysága 170 l Első gumi méret 175/50 R 14 Hátsó gumi méret 175/50 R 14 LEÍRÁS Fiat Seicento Sporting női tulajdonostól eladó. FRISS MŰSZAKIVAL (2023. ) 1 éves téli/nyári felnire szerelt gumikkal, garázsban tartott, rendszeresen szervizelt, megkímélt álapotban. 1 éve olajcsere, vezérműszíj és aksi csere történt. Méretei miatt könnyű vele a parkolás, kis fogyasztású. Megtekinthető és kipróbálható előre egyeztetett időpontban. AUTÓ ELŐÉLETE ÉS ÁLLAPOTA Megtekinthető dokumentumok Az eladó a hirdetéshez megtekinthető dokumentumokat csatolt.

  1. Repülő seprű élmény és varazs kávézó
  2. 4d ultrahang debrecen nagy lajos király terms
  3. Az úr sötét anyagai online store
  4. Használt mtz 50 es eladó