Végtelen Szerelem 1 Évad 66 Rész

Tuesday, 17-Aug-21 10:41:08 UTC miért-hazudik-a-férfi-és-miért-sír-a-nő-pdf

Kerem próbája kibékíteni Aysét, Volkan pedig Goncát. Hülya sejti, hogy valami nincs rendben Kerem és Ayse… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: AP. Sorozat címe: A szerelem csapdájában (Afili Ask / Love Trap) Műfaj: romantikus Évad: 1. Aktuális epizód: 66 Szereplők: Caglar Ertugrul, Burcu Özberk, Benian Dönmez, Taner Rumeli, Ugur Uzunel Premier az Izaura TV műsorán. Vetítés időpontja: 2021. június 16., szerda, 20:00-kor 66. rész tartalma Kerem próbája kibékíteni Aysét, Volkan pedig Goncát. Hülya sejti, hogy valami nincs rendben Kerem és Ayse házasságával ezért elkezd nyomozni és szövetkezik Geydával. Nazmiye féltékeny Fezára, ezért elmegy hozzá és kiderül, hogy nincs semmi köztük Erkuttal. Feza pedig felfedi Erkut előtt, hogy ez mennyire képtelen ötlet. Forrás: TV2 A hazai tévécsatornákon bemutatott török sorozatok listája a linkre kattintva érhető el! A lista folyamatosan bővül! Ha tetszik, jelezd nekünk:

Isztambuli menyasszony 2. évad 66. rész - Filmek sorozatok

végtelen szerelem 1 évad 66 resa.com

Értékelés: 139 szavazatból Az aktuális rész ismertetője: Emir mindent megmozgat, hogy megtalálja Denizt. Sikerül is neki, hála Banunak, így azt hiszi, hogy Kemal előtt jár egy lépéssel. A rendőrség Hakannal együtt már úton van, hogy letartóztassa Kemált. Kemal azon gondolkodik, hogy ki lehet a tégla és Asura gyanakszik... (Eredeti hang digitálisan) A műsor ismertetése: A szegény családból származó Kemál találkozik a buszon a gyönyörű Nihannal. Kis idő után a sors újra összehozza őket, mikor a lány a tengerbe zuhan egy hajóról és Kemál megmenti az életét. Nihan családja, a lányt egy gazdag üzletemberrel, Emirrel akarja összeboronálni... Évadok: Stáblista:

Végtelen szerelem 1 évad 6 rész

Random IMDb 42 Perc 2015 - 2017 Vége Kemal és Nihan egy véletlen folytán találkoznak, de szerelmük útjába áll a gazdag és gátlásokat nem ismerő Emir! Vajon mennyi ármány és megpróbáltatás árán ér révbe ez a Végtelen Szerelem?

Végtelen szerelem 1 évad 66 res publica

2021. 05. 31. 2, 996 Megtekintések száma: 1 406 Osman annyira megalázottnak érzi magát, hogy összepakol és elköltözik a villából. Sem Süreyya, sem Faruk nem bírja jobb belátásra. Fikret találkozik Esraval, és őszintén elmondja neki, hogy érez iránta. A férfi megkapja a nőtől a választ, de nemcsak tőle. Egy véletlennek köszönhetően, azt is megtudja, mit is gondol róla Ipek. Faruk felkeresi Garipot, hogy arra kérje, hagyja békén a családjukat, és leginkább Esmát. Az ügyvéd, akinek a háta mögött már egy egész élet van, kissé máshogy látja a dolgokat. Nem szeretné ugyanazt a hibát elkövetni még egyszer. Begüm nincs jól, egy műszak után pedig elájul. Levent újabb vizsgálatokat kér.

  • Végtelen szerelem 1. Évad 63. Rész Online dmdamedia.eu
  • Event more produkciós iroda
  • Végtelen szerelem 1 évad 6 rész
  1. Zrínyi ilona matematika verseny feladatok 2017
  2. I7s tws vezeték nélküli bluetooth fülhallgató
  3. Eladó lakás debrecen 10 millió alatt
  4. Magyar nyelvvizsga teszt online shopping youtube
  5. Matyi és a hegedűs fellépések