Videólejátszó Program Letöltése Ingyen Magyarul

Sunday, 15-Aug-21 10:08:02 UTC 60-év-feletti-férfiak-nyugdíjazása

Képes Internetes Streaming Audio és Video tartalmak lejátszására is. A szoftver tartalmaz böngésző plugin-t is, mellyel QuickTime formátumú Audio- és Videó állományokat tekinthetünk meg webböngészés közben. SMPlayer Az SMPlayer egy a KMPlayer alapjaira épülő, ingyenesen használható, nyílt forráskódú multimédia program. Segítségével számtalan médiaformátumot lejátszhatunk, kényelmi funkciói pedig igazán különlegessé teszik. A program számos integrált codec-kel rendelkezik, az új kódekeket pedig folyamatosan frissíti, így könnyen elboldogul a média állományokkal. Elérhető Windows és Linux operációs rendszerekre is. Zoom Player A Zoom Player egy egyszerű, letisztult megjelenésű, kifejezetten szerény erőforrás-igényű lejátszószoftver. A program segítségével lejátszhatjuk gyakorlatilag bármelyik ismert, népszerű videó fájl formátumot, de akár audio CD-ket és más zenei tartalmakat is. A program nagyon kevés memóriával fut és a megszokottnál több beállítási lehetőséget kínál, így például DirectShow szűrők, TV támogatás vagy az OSD menü.

MX Player apk letöltés | MX Player videólejátszó telefonra

- SAMI() ruby címkék támogatásával. - SubRip() - MicroDVD() - VobSub() - SubViewer2. 0() - MPL2() - TMPlayer() - Teletext - PJS() - WebVTT() ****** A "Rajzolás a másik alkalmazásra" engedély: Erre az engedélyre azért van szükség, hogy blokkolja a rendszer gombokat, amikor a bemeneti blokkolás aktiválva van a videó lejátszás képernyőn. About "Pair with Bluetooth devices" permission: This permission is required to improve AV sync when Bluetooth headset is connected. About "Disable screen lock" permission: This permission is required to remove screen lock temporarily when Kids lock mode is used. Nevertheless, secure screen lock will not be disabled. "Rezgőmotor vezérlés", "Telefon alvó üzemmódjának megakadályozása" engedélyek: ezek az engedélyek szükségesek egyes eszközökön a média lejátszáshoz. ****** Ha a "csomagfájl érvénytelen" hibaüzenettel találkozik, kérjük, telepítse újra a termék honlapjáról () ****** Ha bármilyen kérdése van, kérjük, látogasson el a(z) XDA MX Player fórumra. or Some of the screens are from the Elephants Dreams licensed under the Creative Commons Attribution 2.

A RealPlayer egy böngésző plugin-t is tartalmaz, ami elengedhetetlen böngészéskor bizonyos videó formátumok megtekintéséhez. KMPlayer A KMPlayer egy kis erőforrás igényű, ám igen hasznos videólejátszó, amely segítségével egyszerűen és jó minőségben játszhatjuk le médiafájljainkat. A program támogat szinte minden ismert formátumot, és lejátszásukhoz külön kodek-re sincsen szükség, mivel azokat integrálták a szoftverbe. Egyszerű felület, zökkenőmentes működés és sokoldalúság jellemzi ezt az ingyenesen letölthető médialejátszó programot. Media Player Classic A Media Player Classic Home Cinema egy kompakt médialejátszó, amelyet a Windows Media Player alapján hoztak létra. A program képes lejátszani minden fontos videó és audio formátumot, kezeli a CD, DVD és Blu-ray lemezeket, a feliratokat és számos integrált kodekkel is rendelkezik, amelyek a lejátszást gördülékennyé teszik. A szoftver erőforrásigénye rendkívül alacsony, mérete kicsi, teljes verziója ingyenesen letölthető magyar nyelven is.

Alapvető funkciói megegyeznek a legtöbb videó lejátszó app funkciójával, de a sok hasznos extra miatt érdemes kissé jobban beleásnunk magunkat. A videókat könnyedén nagyíthatjuk, vagy épp kicsinyíthetjük kedvünk szerint. Gyerekzárat is alkalmazhatunk, ennek köszönhetően bátran elindíthatunk egy szép mesét, a kicsik nem fognak tudni hívást kezdeményezni vagy más applikációt elindítani. Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Videó felvevő program letöltése INGYEN !!!! - YouTube

MX Player Az MX Player a világ egyik legjobb videólejátszó alkalmazása okostelefonra. Ha olyan videó lejátszó alkalmazásra van szükség, ami bármikor bevethető, amin nem fognak ki a különböző videó formátumok, mindeközben naprakész és még a dizájnja is szép, akkor az MX Player remek választásnak bizonyul. Miért ne próbálnánk ki ezt az ingyenesen letölthető és használható applikációt, amely talán a legtöbb pozitív értékelést kapta a kategóriájában? Egy próbát mindenképpen megér, ha videó lejátszó alkalmazásra van szükségünk. Gyártó: J2 Interactive Megnevezés: Frissítés: 2021. 07. 01. Operációs rendszer: Android, iPhone Licensz: Ingyenes Nyelv: Magyar Letöltések: 8 357 Kategória: Média és videó Értékelés: Mi az MX Player? Nagyon nehéz olyan videó lejátszó applikációt találni, ami hiánytalanul eleget tesz minden felhasználói igénynek. Talán ilyen alkalmazás nem is létezik, mégis az MX Player közel van tökéletes megoldáshoz. Az applikáció nagysága nem csak a szép felhasználói felületben rejlik, hanem a mögötte dolgozó kódsorokban is.

Videó felvevő program letöltése INGYEN!!!! - YouTube

  • Médialejátszó programok
  • Videólejátszó program letöltése ingyen magyarul ngyen magyarul 2013 free
  • Derült égből fasírt teljes film magyarul videa
  • Videólejátszó program letöltése ingyen magyarul yarul 2012
  • Videó felvevő program letöltése INGYEN !!!! - YouTube
  1. Pizza di casa nyitvatartás pécs
  2. Vegtelen szerelem 2 evad 90 resz
  3. Sony xperia m4 aqua képernyőzár feloldása v