Philips Powerpro Aqua Fc6409 01 Vezeték Nélküli Porszívó

Tuesday, 17-Aug-21 05:37:46 UTC 20-liter-alszeszből-mennyi-pálinka-lesz

A töltőállványon csendesen pihenve az Ergorapido minden pillanatban kész a munkára. Nincs vezeték, nincs bonyodalom - csak felkapja és már dolgozhat is vele. Lítium akkumulátor: Az erős lítium akkumulátorral hosszú ideig hatékonyan működik a porszívó. 180 fokban forgatható szívófej: A dupla csuklós rögzítésű szívófejnek köszönhetően laza csukló mozdulatokkal irányíthatja Ergorapido porszívóját a bútorok között vagy a sarkoknál. Megáll a lábán: Csörög a telefon vagy csak szünetet tart? Csak állítsa le a porszívót, bárhol, bármikor. Motoros szívófej: A nagy szívóerőre optimalizált széles szívófej a nagyobb részecskéket, pl. magvakat is könnyedén felemeli. 180° -os mozgástartomány: A duplacsuklós szívófejjel minden bútor alá könnyen elér. 2 az 1-ben funkció: Egyszerűen emelje ki a morzsaporszívót a helyéről - maximális rugalmasság. Töltőállvány: Tárolja a praktikus töltőállványon, így az Ultrapower porszívó minden pillanatban garantáltan üzemkész. Teljesítmény: Működési idő (min seb, kemény padlón, BRC nélkül), perc: 30 Zaj (dBA): 79 Töltési idő (h): 3 Beépítés: Szín: Rózsaszín Nettó súly (kg): 3.

Electrolux EER73BP Ergorapido 2in1 Kézi- és morzsaporszívó - MarketWorld webáruház

PowerPro Aqua Vezeték nélküli újratölthető porszívó FC6408/01 Porszívózás és felmosás egyetlen mozdulattal Az új, vezeték nélküli (25, 2 V-os) PowerPro Aqua egy erőteljes, 3 az 1-ben eszköz a mindennapos takarításhoz. Egy porzsák nélküli porszívó minden típusú padlóhoz, egy kézi porszívó a kanapéhoz, székhez vagy sarkokhoz hasonló felületekhez és egy felmosórendszer a nedves szennyeződések feltakarításához. Összes előny megtekintése Ez a termék áfamentességre jogosult Ha Ön orvosi eszközökre vonatkozó áfamentességre jogosult, akkor azt igényelheti a termékre. Az áfaösszeget levonják a fentebb látható árból. A további részleteket tekintse meg a bevásárlókosárban. PowerPro Aqua Vezeték nélküli újratölthető porszívó Porszívózás és felmosás egyetlen mozdulattal Az új, vezeték nélküli (25, 2 V-os) PowerPro Aqua egy erőteljes, 3 az 1-ben eszköz a mindennapos takarításhoz. Összes előny megtekintése Porszívózás és felmosás egyetlen mozdulattal Az új, vezeték nélküli (25, 2 V-os) PowerPro Aqua egy erőteljes, 3 az 1-ben eszköz a mindennapos takarításhoz.

Felhasználónév Jelszó Regisztrálok Gyártói cikkszám: EER73BP Garancia: 12 hónap hivatalos gyártói magyar garancia Szállítási költségek Kiszállítás: 999 Ft Személyes átvétel: ingyenes Részletes leírás | Teljes mutatása Akkumulátoros nyeles porszívó EER73BP: Nagyobb teljesítmény, hosszabb üzemidő - ezt nyújtja Önnek a hatékony Lithium TurboPower akkumulátor, mely könnyű, egyszerűen kezelhető és kétszer olyan hosszú működési időt garantál a nikkel-kadmium technológiához képest. Jellemzők: Töltésjelző lámpa: Egy kék fény jelzi, hogy mikor van szükség a porszívó feltöltésére. Kivehető kefe: Egy egyszerű gombnyomással kivehető a szívófejből, így könnyen tisztítható. DustSpotter™ LED-fények: A szívófejen elhelyezett DustSpotter™ LED-fénnyel minden apró morzsát felfedezhet. Ciklon rendszerű szűrőtechnológia: Az Ergorapido teljesítményét tovább fokozza az erőteljes motorventilátor és az 50%-kal nagyobb, kettős működésű hajtogatott szűrő. Li-Ion akkumulátor - hosszú élettartam és magasabb tisztítási teljesítményt nyújt: Li-Ion akkumulátor - hosszú élettartam és magasabb tisztítási teljesítményt nyújt Vezeték nélküli szabadság: Morzsák reggeli után, vagy sár a folyosón?

  1. Családi pótlék – kevésbé közismert oldaláról is - Adó Online
  2. Dr. Rencsi Márta Nőgyógyász rendelés és magánrendelés Miskolc - Doklist.com
  3. Electrolux EER73BP Ergorapido 2in1 Kézi- és morzsaporszívó - MarketWorld webáruház
  4. Electrolux EER75STM Ergorapido 2in1 kézi- és morzsaporszívó - MarketWorld webáruház
  5. Anna Todd: After ​Ever Happy – Miután boldogok leszünk {Értékelés} - Deszy könyvajánlója – Könyves blog
  6. Opel astra j kombi teszt
  7. PowerPro Aqua Vezeték nélküli újratölthető porszívó FC6408/01 | Philips
  8. Philips FC6409/01 PowerPro Aqua 3 az 1-ben vezeték nélküli száraz és nedves porszívó, 25.2 V, Ezüst/Sötétkék - eMAG.hu
philips power pro aqua fc6409 01 vezeték nélküli porszívó arlas