Google Automatikus Fordítás Bekapcsolása Chrome

Tuesday, 17-Aug-21 11:40:11 UTC 60-év-feletti-férfiak-nyugdíjazása
  1. Google automatikus fordítás bekapcsolása chrome.google.com
  2. Hogyan engedélyezhető az oldalfordítás a Google Chrome-ban - Kezdőknek 2021

Közzététel Napja: July/2021 Az Android a leggyakrabban használt operációs rendszer a világon, mivel az egész világon a mobiltelefonok 87% -át foglalja el, és ennek egyik oka a Google fejlesztő támogatása. Mivel a Google által létrehozott rendszer, a logika szerint az összes telefon alapértelmezett böngészője a Google Chrome, amely számos olyan funkciót és funkciót kínál, amelyek a végfelhasználói élmény javítására és optimalizálására összpontosítanak, ez azt jelenti, hogy több felhasználó szerte az Androidon. Kétségkívül a böngészők használata minden nap fokozatosan növekszik, és ezzel együtt a Google Chrome használata is lehetővé teszi számunkra, hogy kedvenc webhelyeinkre menjünk, akár oktatási, munkaügyi kérdésekben, akár streaming felhasználására. A Chrome jó megoldás, de tisztában kell lennünk azzal, hogy a meglátogatott webhelyek nagy százaléka nem a saját nyelvén érhető el, bár általában megértjük a webhely összefüggéseit, és bizonyos pontokban akadályozhatjuk meg olyan kifejezés, amelynek jelentését nem értjük, és ez hibát okozhat abban, hogy nem tudjuk, mi a szó vagy a bekezdés végrehajtása.

Google automatikus fordítás bekapcsolása chrome.google.com

Ha a számunkra érdekes nyelv szerepel a listában, kattintson a jobb oldalon található beállítások gombra, és jelölje be a "Javaslat az oldal nyelvének lefordításához" elemet. Ha a nyelv hiányzik, add hozzá (használja a "Nyelvek hozzáadása" gombot), majd kövesse a 2. lépésben leírt lépéseket. Ezt követően fordítási javaslat jelenik meg ezen a nyelven. Ugyanúgy, mint az előző esetben, engedélyezheti az oldalak automatikus fordítását a "Paraméterek" gomb menüjének megfelelő elemével.

Majd egy ilyen panelnek kell megjelennie Mielőtt tovább navigálsz az oldalról, kérlek nézz meg más cikkeket is az oldalon, hátha találsz más olyan tartalmat amivel újabb informatikai tudásra tehetsz szert vagy akár időt spórolhatnak az itt található tippek, trükkök, hasznos tudnivalók.

  1. Csesztreg.hu | Csesztreg Község weboldala
  2. Hogyan lehet automatikus fordítást létrehozni mobil böngészőben?
  3. Ac dc összes album letöltés hd
  4. Google automatikus fordítás bekapcsolása chrome web store
  5. Echo tv online élő adás film
google automatikus fordítás bekapcsolása chrome os

Hogyan engedélyezhető az oldalfordítás a Google Chrome-ban - Kezdőknek 2021

Fordítás kérése vagy fordítás kikapcsolása Beállíthatja, hogy a Chrome felajánlja-e a weboldalak fordítását. Fordítás be-, illetve kikapcsolása adott nyelv esetében Beállíthatja, hogy a Chrome felajánlja-e az adott nyelven írt weboldalak fordítását. A Chrome böngésző nyelvének módosítása Beállíthatja úgy a Chrome-ot, hogy az összes beállítást és menüt az Ön által választott nyelven jelenítse meg. Ez a lehetőség csak Windows rendszerű számítógépeken áll rendelkezésre. Fontos: Ha Chromebookon szeretne hozzáadni vagy eltávolítani internetes tartalmakra vonatkozó nyelvet, itt találhat további információt a nyelvek kezeléséről. Macet vagy Linuxot használ? A Chrome automatikusan a számítógépen beállított alapértelmezett rendszernyelvet fogja használni. Írás nem támogatott nyelven Ha a számítógépe által nem támogatott nyelven kell írnia, a Google Beviteli Eszközök Chrome-bővítmény a hasznára válhat. Windows használata esetén előfordulhat, hogy a kelet-ázsiai, illetve a komplex karaktereket használó nyelvek hozzáadásához módosítania kell a Windows nyelvi beállításait.

Ahelyett, hogy az asztalunkon szótárt használnánk, a Google Chrome lehetőséget ad nekünk a webhelyek automatikus fordítására, bár ez nem garantálja a fordítás 100% -os tökéletességét. Ha nagy segítség lesz a szövegkörnyezet megértésében, és ha valamelyik szót fordítják rosszul, akkor sokkal könnyebb lesz asszimilálni azt, ami az. A Solvetic ezen oktatóanyag segítségével elmagyarázza, hogyan aktiválhatjuk a fordító használatát a Google Chrome Android-eszközökhöz. Abban az esetben, ha valamilyen okból, véletlenszerűen vagy sem, eltávolítottuk a Google Chrome-ot a mobiltelefonról, letölthetjük és telepíthetjük a Play Áruház következő linkjéből: Google Chrome 1. A Google Chrome fordító aktiválása Androidon 1. lépés Ennek a folyamatnak a beindításához hozzáférünk az Android rendszerben a Google Chrome-hoz, és kattintsunk a menüikonra (három függőleges pont), és a megjelenített lehetőségek között válasszuk a "Beállítások" lehetőséget: 2. lépés A megjelenő ablakban kattintson a "Nyelvek" opcióra: 3. lépés A megjelenő ablakban a fordító aktiválásához meg kell nyomnunk az "Oldalak más nyelven történő fordításának felajánlása" kapcsolót: 4. lépés Ez a lehetőség felelős a Google Chromeért, amely lehetővé teszi számunkra egy weboldal lefordítását.

google automatikus fordítás bekapcsolása chrome web

Ez a kérdést kicsit dühösebb formában írta be valaki a Csillagporon a keresőbe … Valószínűleg ez a düh nem engedte, hogy megtalálja a megoldást, mert egyáltalán nem nehéz. A Google Chrome böngésző elindítása után a jobb fölső villáskulcs ikonra kattintva a menüből kiválasztjuk a Beállítások menüpontot, majd legörgetünk az aljára, ott a Speciális beállítások megjelenítése… linkre kattintunk, és megkeressük a Nyelvek részt. Itt a Kínálja fel az általam nem ismert nyelven írt oldalak fordítását sorból kivesszük a pipát. Ennyi. Már nem is fordít tovább. Frissítve: 2020. április 4. 21:05 Ennél ma már rosszabb a helyzet, mert hiába kapcsolom ki, törlöm ki a fordítható nyelveket, akkor is lefordítja angolra. A Google NEM a barátod. Csak egy cinikus erőszaktevő. NEM ennyi az egész. Ki van kapcsolva, a leírtak alapján a fordítás, és még mindig google-magyar nyelven hozza fel az oldalakat a chrome. Nem csodálom, hogy elszállt az agya a kérdezőnek! A Beállítások – Speciális – Nyelvek résznél beállíthatsz bármit.

google automatikus fordítás bekapcsolása chrome.google.com