Mitsubishi Space Star Teszt 2018

Saturday, 14-Aug-21 03:09:46 UTC halászy-károly-általános-iskola-ócsa
  1. Porsche módra indul, 3,4 litert fogyaszthat - Space Star teszt - Autónavigátor.hu

Hűha, már a Renault Fluence szintjén járunk, ami igazi családi autó. Igazi autó is, maradjunk ennyiben. Akkor, hogyan is...? Mitsubishi Space Star 3858 Nem lesz Év Autója, de nem is érdekes 598 Év Autója lesz 327 Nem lesz Év Autója, de érdekes De hogy dicsérjem a kicsikét, megosztom önökkel a jó pontjait, mert akadnak olyanok is. A váltója például a régi japán autókat idézően pontos és könnyű – sokkal jobb, mint a mai átlag. Nagyon kicsi a fordulóköre is: alig 9, 3 méter, tehát egy aknafedélen megfordul. És a legszenzációsabb: a hátsó (sötétített) oldalablakait teljesen le lehet engedni, semmi üveg nem lóg ki az ablaknyílásból, ha lent vannak. Ritkaság ez ma, még a Tesla S sem tudja ezt. Itt pedig különösen meg kell becsülni, mert e vidámzöld színű, ám igazi ötlet és gondoskodás nélkül összelapátolt mininél efféle apróságokba kell kapaszkodni, ha jót akarunk látni. Hol a csodás Galant, az elpusztíthatatlan Lancer, a sikkes és ügyes Colt? Hiszen ennél, itt, ma bármelyik koreai cég különbet kiráz a kisujjából.

Porsche módra indul, 3,4 litert fogyaszthat - Space Star teszt - Autónavigátor.hu

Röviden – Mitsubishi Space Star, 1998-2005 Mi ez? A kis és kompakt kategória határán lévő egyterű, japán márkától, de holland gyártásból Mennyibe kerül? Lestrapáltan félmilliótól indul, egymillióért már tízéves dízelek vannak Melyik motor jó bele? Városba a legtutibb az 1, 3-as benzines, nagy kincs a ritka 1, 8-as GDI. A kétliteres dízel hajlamos a meghibásodásra, de erős és takarékos Mi van helyette? Wagon R-től Mazda Premacyn át Opel Meriváig széles a skála; mind egyéniség nélküli autók, a legjobb állapotot kell keresni, nem típust Falumbéli asztalosmesteré az érdekes színű Mitsubishi, szegényke deszkák, pallók tonnáit vitte már el, hol a tetején, hol utánfutót cibálva. A típusra jellemző, lassan kifejlődő egy-két típushibán kívül semmi okot nem adott panaszra, pedig hamarosan betölti kétszázezredik, jellemzően rövidtávú utakon összegyűjtött kilométerét. Sok érzelmet nem kelt az emberben, de ha fél-egymillió körül keresünk valami kívül-kicsi-belül-nagy családit, jó választás lehet egy megkímélt, nagy értékvesztése miatt ma már korához, futásához képest olcsón megvehető Tércsillag.

mitsubishi space star teszt 2018

"A" pontból "B" pontba eljutásra azoknak, akiknek fontos, hogy viszonylag jó felszereltséget kapjanak, nem túlzottan méretesek, utasokat ritkán visznek, s a vezetési élmény sem érték számukra. Az ugyanis itt nincs sok, a kormánykerék rásegítése jelentős, visszajelzése csenevész, az elöl MacPherson, hátul csatolt lengőkaros futómű kemény, a kanyardőlés pedig átlag feletti, a váltó kapcsolhatósága viszont az alatti. Gombos motorindítás, automata klíma és CD-rádió is jár az Intense szinthez, a hátsó ablakokra passzoló árnyékoló utólagos kiegészítőként kapható Formájával és ellátmányával kisautós, méreteivel mini, árával a két kategória közötti a Space Star Ha az ellátmányt nézzük, a 3, 5 millió forintos vételár remek, ha a méreteket vagy a vezethetőséget "díjazzuk", akkor eltúlzott, s a Space Star bizony háborús bűnösöknél nehezebben védhető. Persze láttunk már hasonlóan drága miniautót, s a Mitsubishi mellett szól 3 év/100 000 kilométeres alap, illetve 5 év/200 000 kilométeres kiterjesztett (márkaszervizes karbantartás esetén élő) garanciája is, így mégiscsak lehet néhány vevő, akinek a legkisebb Mitsubishi bejöhet.

Uraim, a Space Star a Mitsubishi Év Autója-várományosa 2014-re. Idén kezdték el forgalmazni nemzetközileg, s szegről-végről a leköszönő Colt utódjának szánták. Ne tévesszen meg azonban senkit a Space Star név: ez a kicsike nem magasított, extra praktikus buszlimuzin, mint a régi, csak egy magas, keskeny, apró kerekeken gördülő kisautó, 3, 7 méteres hosszával – kurtaságával - szinte már kei-autó. Igazi selling pointja a fogyasztása. Az új Mitsubishi Space Star ugyanis a benzines minik között Európában most állítólag a legtakarékosabb, csak négy litert fogyaszt átlagban. Igen ám, de az a selling point az egyliteres verzióra vonatkozik, nálam meg az egykettes, szintén háromhengeres, 80 lóerős van, amelyik 4, 3 l/100 km-es iszákosságával már dobja ezt a dicsőséget. Ráadásul nálam most éppen 8, 3-at mutat a fedélzeti számítógép, mert ennek olyanja is van, bibi. Durvábbik kivitel lévén jó hosszú is az áttétele, már a hármasa is szép, tartósan elnyúlik, a negyedik már szinte kivisz a világból, az ötödik pedig a horizontra akasztott, vékony befőttes gumi tipikus esete.

Környezet Amilyen hatékony a Space Star a helykihasználásban, olyan hatékony az üzemanyag-felhasználás terén is - a vezetése mégis igazi élmény. Az optimálizált aerodinamikai tulajdonságok, a csökkentett gördülési ellenállású gumiabroncsok és az automata Start-Stop rendszer (AS&G) támogatásával az üzemanyag-fogyasztása anélkül tartható alacsony szinten, hogy az a menetdinamikát hátrányosan befolyásolná.

  1. 205 60 r16 nyári gumi 2017
  2. Red dead redemption 2 magyar felirat filmek
  3. Mitsubishi Magyarország - Space Star
  4. Góg és magóg fia vagyok én
  5. Egyszer megjavulok én - YouTube
  6. Hogyan lehet bitcoin pénzre váltani 2020
  7. Tb jogviszony igazolást hol kell kérni
  8. Akagami no shirayukihime 4 rész
  9. Mitsubishi Magyarország

Üzemanyag-fogyasztás (WLTP, kombinált): 4, 9-5, 5 l/100 km. CO2 kibocsátás (WLTP, kombinált): 112-125 g/km. Válasszon színt! Fehér (White) Alapfényezés Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk. Fedezze fel Design A Space Starba egyszerűen jó beszállni. Ez egy praktikus kisautó, nagyszerű megjelenéssel. A dinamikus stílus, a barátságos orrkiképzés, a vonzó vonalvezetés és a modern hátsó rész egészen meglepő. KÉNYELEM A Space Star bebizonyítja, hogy egy autó belső tere a kompakt méretei ellenére is rendkívül kényelmes lehet. BIZTONSÁG A Space Star átfogó biztonsági koncepciója garantálja, hogy bármi történjen is útközben, Ön mindig biztosan célba érjen. TECHNOLÓGIA A Space Star kiemelkedően kis fogyasztása és az ehhez társuló alacsony károsanyag-kibocsátása (CO 2 kibocsátása) meglepő lehet - mindkét érték a rendkívül fejlett és gazdaságos motor, valamint a kifinomult aerodinamika eredménye. Mindez kiegészül a már jól ismert magas Mitsubishi minőséggel.

Az egyliteres és 1, 2 literes háromhengeres szívómotorok változatlanok lesznek, mint ahogy 71 és 80 lóerős teljesítményük, illetve 88 és 106 Nm nyomatékuk is, amivel ötfokozatú kézi váltóval 13, 6 és 11, 7, fokozatmentes automatával pedig 12, 8 másodperces 0-100-ra számíthatunk, nagyjából 4-4, 3 literes vegyes fogyasztás mellett még a régi NEDC ciklus szerint. Belül átdolgozták a könyöklőt és új a hétcolos központi egység is Egyelőre a modell jobbkormányos keleti verziója mutatkozott be, így a Space Star ráncfelvarrásának megérkezésére még jó pár hónapot kell várni.

Az új Space Star megérkezett! Ismerje meg az új Space Star-t! Hangulatos stílusa új távlatok felfedezésére inspirálja, miközben mosolyt csal az arcára. Élvezni fogja a sima és kényelmes utazást, a rendkívül stabil kezelhetőséget, és a környezetbarát teljesítményt. Egy tökéletes útitárs. Mitsubishi konfigurátor Tervezze meg saját Mitsubishi modelljét az autó konfigurátorral, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő színt, kivitelt és választható felszereltséget, valamint kiegészítőket! Márkakereskedők és szervizek Magyarországi hivatalos Mitsubishi márkakereskedések és szervizek. A térképes keresőn könnyen megtalálja az Önhöz legközelebbi Mitsubishi kereskedést, vagy márkaszervizt. 5 Év Garancia Alapgarancia 2015. január 1-től: 5 év, vagy 100, 000 km, attól függően, hogy melyik következik be előbb. Az első 2 évben a garancia kilométer korlátozás nélkül érvényes. Mitsubishi Assistance A Mitsubishi Assistance a nap 24 órájában, az év minden napján készen áll a segítségnyújtásra. Nem hagyjuk magára, ezért autója mellé ingyenesen kap egy MAP kártyát.

Ez az összeg a sok extrát látva kedvező, ha ellenfélnek a Fabiát, a 208-ast vagy a Yarist választjuk. De az autót két tűz közé veszik a nála nívósabb és hasonló árú kisautók illetve az igényesebb városi minik. Kényelemben, kulturáltságban a Kia Picanto vagy az Up és a Citigo előrébb tart, utóbbiak jóval alacsonyabb árért. Tágas a 235 literes csomagtartó az autó méreteihez képest A Mitsubishi kisautója távol van a kategória élvonalától, de praktikusságával és takarékosságával jó társ a nagyvárosban. A Space Star azoknak való, akik az autójukkal az égvilágon semmit nem akarnak kifejezni, csak közlekedni. Kis súlyával, csekély fogyasztásával és egyszerűségével tagadása annak a környezetpusztító világnak, ahol a populáció bizonyos egyedei nagymenőnek érzik magukat a vállalhatatlan X6-ban. Mellette – Ellene Remek térkihasználás, tágas utastér Takarékos, harmonikus motor Alacsony önsúly Apró fordulókör Sok extra alapáron Egyszerű utastéri megoldások Kényelmetlen ülések Szűk motorválaszték Túl hosszú váltóáttételezés Erős gördülési zaj A városi minikhez képest magas ár Tetszik vagy sem a Mitsubishi új kisautója?

A öt évig érvényes MAP kártyával a zsebében az Ön mobilitása Európa 30 országában biztosított. Mitsubishi Bizalomkártya A névre szóló Mitsubishi Bizalomkártyát azon Vásárlóink számára bocsátjuk ki, akik hivatalos Mitsubishi márkakereskedésekben vásárolnak bármilyen új Mitsubishi gépkocsit. A bizalomkártyával különböző kedvezményeket, akciókat vehet igénybe. Mitsubishi Magyarország a Facebookon Látogassa meg Facebook oldalunkat, és csatlakozzon közösségünkhöz, hogy mindig időben értesüljön híreinkről, eseményeinkről. Wiking Yacht Club Pezsgő klubélet a Dunán és a Tiszán, országosan 6 kikötőben! Legyen szó vitorlásról, motoros hajóról vagy yachtról, minden igényt kielégítő kikötőkkel várjuk, ahol megbízható szakemberekből álló csapat gondoskodik a teljes körű szolgáltatásról. LupaWake Extrém sport Budapesttől pár kilométerre! Próbálja ki Magyarország legújabb és legkorszerűbb wakeboard pályáját, és válasszon az elérhető pályák közül, legyen az kezdő vagy profi!

  1. Otp szép kártya igénylés 2020