Bereczki Zoltán Sztárban Sztár Produkciók

Monday, 16-Aug-21 17:54:32 UTC 60-év-feletti-férfiak-nyugdíjazása

2012-ben pedig ő ülhetett a Megasztár 6 egyik zsűriszékébe. Évekig a Budapesti Operettszínház tagja volt, de 2012 nyarán Szinetár Dórával együtt ott hagyták a színházat. Zoli egy darabig szabadúszó volt, aztán október-november környékén bejelentette, hogy az Illatszertár előadásban vállalt szerepet, amit 2013. január 10-én mutattak be a Centrál Színházban, melyet azóta is nagy sikerrel játszanak. Augusztus 24-én pedig kiderült, hogy egy új előadáshoz tanulja a szövegkönyvet!

Zene.hu - Ma elstartol a Sztárban Sztár 7. évada

Rendelhető műsorok: 30 perces fél-playback előadás 60 perces élő koncert 90 perces élő koncert 120 perces élő koncert Veres Mónika (Nika) közreműködésével Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas magyar színész, énekes, zenei producer. Felesége Szinetár Dóra Jászai Mari-díjas színművész. 1976. május 2-án született Budapesten. Az Ernst Thälmann, majd a Sallai Imre Általános Iskola tanulója volt. 5-10 éves koráig (1981-1986) versenyszerűen úszott a Vasas SC-ben, majd ezután 4 évig kajakozott az MTK-VM-ben. A Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskolában érettségizett. Ebben az időben működött első zenekara, a Styx. Két évig dobolt, hegedült és két évig énekelt a Magyar Rádió Gyermekkórusában. A középiskola ideje alatt került Toldy Mária énektanárhoz, aki felismerve tehetségét, az első meghallgatás után felvette. 2001-ben végzett a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical tanszakán. Ugyanebben az évben megjelent első szólólemeze "Száz év" címmel. A főiskola közben levelezőn elvégzett egy közgazdasági iskolát is.

Bereczki nem a gyerekeire költi a nyereményét Ahogy azt a korábban megírta, Bereczki Zoltán nyerte a TV2 Sztárban sztár műsorát. Riporterünknek, Katz Dávidnak arról is mesélt, mire költi a nyereményét. Volt felesége pedig úgy tűnik, nem neheztel rá, amiért gyerekeik egy centet sem látnak az összegből. Bereczki Zoltán könnyekkel búcsúzott Szinetártól Bereczki Zoltánt meghatódott a Sztárban sztár próbáján. A színész-énekes Zorán dalát, a Szerelemnek múlnia kell című számot adta elő, miközben könnyeivel küszködött. Megromlott házassága lehet a háttérben? Ők a Sztárban Sztár döntősei Szinetár Dóra, Szandi, Nótár Mary, Biga, Varga Viktor és Bereczki Zoltán szórakoztatták ma este a nézőket a TV2 nagyszabású show-műsorában. A döntőben azonban Szinetár Dóra már nem lehet ott. Pokorny Lia Bereczkiről beszélt Szokott Szilágyi Áron meztelenül vívni? Mit szólt Pokorny Lia ahhoz, hogy a lapok összehozták Bereczki Zoltánnak? Az alábbi videóból megtudod. Négy óráig maszkírozták Feke Palit Vajszívű volt a zsűri a ma esti Sztárban Sztár élő adásban.

Most viszont biztos: az ország legkedveltebb sztárpárja, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán házasságának vége. Megasztár 6: Réti Nóra búcsúzott elsőként A tizenkét döntős péntek este mutatta meg először az új studióban, hogy mit tud. Az izgatott készülődés után a mai este tizenegyüknek boldog befejezést tartogatott, az első élő döntő vesztese Réti Nóra lett. Összeállt a Megasztár zsűrije Falusi Mariann és Bereczki Zoltán neve már korábban ismert volt, melléjük Bochkor Gábor és Mester Tamás érkezik a Megasztár 6 zsűrijébe.

2020. okt 31. 6:25 #Bereczki Zoltán #Sztárban Sztár #Pa-dö-dö #Zorán Bereczki Zoltán Fotó: TV2 Abból sem csinált titkot, kiket szeretne a döntőben látni. Talán kimondható, hogy Bereczki Zoltán volt az eddigi Sztárban Sztár szériák legkiemelkedőbb versenyzője. Jobbnál jobb produkciókkal rukkolt elő 2013-ban, hogy aztán a döntőben egy Pa-Dö-Dö és Zorán adaptációval megnyerje a versenyt. A TV2 Tények Plusz stábjának kamerái előtt elárult, legszívesebben most is inkább versenyezne, mint zsűrizne, akár minden évadban elindulna, ha mód lenne rá. Abból sem csinált titkot, hogy az idei évad legkiemelkedőbb versenyzőjének Tóth Andit tartja, de azért azt hozzátette, hogy Szabó Ádámnak is ott kellene állnia a színpadon az utolsó körben... Jakupcsek Gabriella: "Megvezettek, odadobtak koncnak" >>> SZERETNE ELSŐKÉNT ÉRTESÜLNI A LEGFONTOSABB HÍREKRŐL, VIDEÓKRÓL ÉS PODCAST ADÁSOKRÓL? IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE! TERMÉKAJÁNLÓ #Tóth Andi Elhunyt Libero De Rienzo színész-rendező Régen láttuk őket: Óriási változott a kicsi Venci, Mici pedig kész nagylány.

2014. 01. 21:09 | Írta: Freeze | Hozzászólások: 12 Tovább olvasom Tilla lesz a Sztárban sztár műsorvezetője A TV2 egyik sikerműsora, a Sztárban sztár ősszel visszatér a képernyőkre, ám az előző évaddal ellentétben nem Friderikusz Sándor fogja vezetni azt, hanem Tilla, aki boldogan mondott igent a felkérésre. 2014. 12. 13:01 | Írta: gertii | Hozzászólások: 41 Tovább olvasom Nővé változtatták Bereczki Zolit A pénteki Sztárban sztár adásában Bereczki Zoltán egy nő bőrébe bújt. Nemcsak a dalt kellett megtanulnia és tökéletesen előadnia, de rendesen megszenvedtek nővé válásával is. 2013. 02. 10:10 | Írta: xMilesss | Hozzászólások: 35 Tovább olvasom Elindult a Sztárban sztár A Sztárban sztár egy TV2-es műsor, melynek tegnap volt az első adása. A műsorvezető, azaz Friderikusz Sándor és a zsűri is, Liptai Claudia, Majoros Péter, Hajós András és Lakatos Márk nagyon jól érezték magukat. 2013. 15:03 | Írta: xMilesss | Hozzászólások: 55 Tovább olvasom

Augusztus 30-án visszatér a képernyőkre az ország házibulija, a Sztárban Sztár. A TV2 egyik legnépszerűbb showműsorának hetedik évada megújult zsűrivel és tizenkét hírességgel várja a nézőket minden vasárnap 18:50-től. A TV2 mai sajtótájékoztatóján fény derült a hetedik évad versenyzőinek kilétére, akik idén is tíz héten át szórakoztatják majd a tévénézőket. A műsor producerei ebben az évben szélesre nyitották a válogatás ollóját, a YouTube világától kezdve egészen a komoly színházi műfajban tevékenykedők közül is kerestek résztvevőket, akik színesíthetik az új évadot. A sztárok pedig, akik jövő héttől megmérettetik magukat, és versenybe szállnak a csontváz trófeáért és az év legsokoldalúbb előadója címért nem mások, mint: Opitz Barbi, Péter Szabó Szilvia, Tóth Andi, Fésűs Nelly, Pálmai Anna, Miss Mood Dóri, Vastag Csaba, Pély Barna, Curtis, Molnár Tamás, Szabó Ádám, valamint Horváth Boldi. A versenyzőknek most sem lesz könnyű feladatuk, hétről hétre újabb hírességeket kell megeleveníteniük a színpadon, ha arról van szó, akár nemet is váltva.

  • Bereczki Zoltán – Művészközvetítés – Ars Voice Műsorszervező Kft.
  • Sztárban sztár egyveleg-Bereczki Zoltán - YouTube
  • Kiderült, miért szakított Tóth Andi és Szabó Ádám
  • Szabó bogner erzsébet a kis vadvirag 2019
  • Bereczki Zoltán - Szállj velem! [X-Faktor] (HQ) - YouTube
  • Amiről hétfőn mindenki beszél majd! Produkciók a Sztárban sztár döntőjéből, amiket nem hagyhatsz ki
  • Sértődések a Sztárban Sztár miatt
  • Életre szóló leckét kapott Bereczki Zoltán a karantén idején
  • Boldog névnapot vicces névnapi köszöntő

Különösen Majka osztogatta bőkezűen a pontokat, de ítésztársai, Liptai Claudia, Hajós András és Lakatos Márk sem fukarkodott a dicséretekkel. Zavaráról mesélt Liptai Claudia Ahogy a megírta, a Sztárban sztár zsűritagját kamerák előtt csókolta meg Bereczki Zoltán. No de mit szólt ehhez Claudia? Bereczki szájon csókolta Claudiát Készülő könyvéről beszélt a riporterének Majka. Videónkból az is kiderül, miért csókolta szájon Bereczki Zoltán Liptai Claudiát, és azt is megtudtuk, miért nem kísérte el a Sztárban Sztár élő adásába Cynthia Dictator Varga Viktort. Pokorny Lia sem cáfol Mint ahogyan a megírta, a kollegiális viszonynál közelebb került egymáshoz Bereczki Zoltán és Pokorny Lia. Bár azt, hogy szerelem van kialakulóban közöttük, egyikük sem mondta ki, az azonban sokat sejtet, hogy nem is cáfolják a sajtóhíreket. Bereczki Zoltán szerelmes? A TV2 Sztárban sztár című műsora péntek esti adásának próbáján részt vevők állítják, Bereczki Zoltán remek formában van. A Blikk tudni véli, a színész szerelmes, kedvese pedig nem más, mint Pokorny Lia, akivel nem csak a Centrál Színház Illatszertár című darabjában alakítanak egy párt.