Meddig Érvényes A Havi Bérlet

Sunday, 15-Aug-21 13:05:46 UTC halászy-károly-általános-iskola-ócsa

Abban az esetben, ha a vásárló két hónapra előre meg kívánja váltani bérletét, két külön szelvényen megteheti (egy szelvényt csak egy hónapra lehet érvényesíttetni) és a még érvényben nem lévőt nem kell magával vinnie, attól tartva - mint a korábbi többször 30 napos bérleteknél -, hogy ha elveszti, több hónapra veszítette el szelvényét. A BKV Zrt. éppen az utasok nagyszámú visszajelzése alapján döntött az új havi bérletek kiadásáról. Az új havi bérletek január 2-án pénztárnyitástól lesznek megvásárolhatók. Az utasok igényeihez igazítva a BKV Zrt. minden hónap 2-ától 10-éig hosszabbította a jegy és bérletpénztárak csúcsidőszaki nyitva tartását, azaz a lehető legtöbb ablakkal áll a vásárlók rendelkezésére. A BKV Zrt. mindent megtesz azért, hogy zökkenőmentes legyen az átállás. A decemberi havi bérletek január 5-én 24. 00-óráig, a kedvezményes éves bérletek január 2-án 24. 00 óráig érvényesek. Azon 30 napos, többször 30 napos, BEB (Budapesti Egyesített Bérlet) 30 napos és kétheti bérletek érvényességét, amelyek eredetileg 2007. december 31-én vagy 2008. január 1-jén járnának le, 2008. január 2-án 24 óráig meghosszabbítja a BKV Zrt.

Meddig érvényes a havi berlet

Az elektronikus bérlet másra át nem ruházható. Transit DKV Töltse le applikációnkat Android vagy iOS rendszerű eszközére!

  • Meddig érvényes a havi bérlet part
  • 2021-es bérletekkel, jegyekkel kapcsolatos információk
  • Ford Transit 2019 - műszaki adatok, ár, fotó | AvtoTachki
  • Meddig érvényes a havi bérlet son

Meddig érvényes a havi bérlet de

2017. 07. 06:58 Gond van a diákigazolványok igénylésével, igazolással vehetnek bérletet az iskolások Több iskolatitkár és szülő jelezte az elmúlt napokban, hogy gond van a diákigazolványok igénylésével. 2017. 03:40 Ennyit kell fizetni a diákbérletért Budapesten és a nagyobb egyetemvárosokban Ha Budapestre vagy a nagyobb egyetemi városok egyikébe költöztök szeptemberben, jó eséllyel használnotok kell a helyi közösségi közlekedést. Diákigazolvánnyal ezt jelentős kedvezménnyel tehetitek meg, de még így is nagy különbségek vannak a városok között.

Az éves bérletek és az egyéb, 2021-es kezdő érvényességű cikkek 2020. december 1-jétől érhetők el. Az alábbi tájékoztatóval szeretnénk segítséget nyújtani a vásárláshoz. A különböző értékesítési pontok elérhetőségét és az értékesített jegy- és bérletfajták felsorolását az értékesítésipont-keresőben találod meg. Felhívjuk figyelmedet, hogy üzletszabályzat-változás alapján 2021. március 31. után az általános bérletigazolvány már nem használható (ezt követően a teljes árú bérletek csak személyazonosító igazolvánnyal, kártya formátumú vezetői engedéllyel vagy útlevéllel használhatók, ezek egyikének száma kell, hogy szerepeljen a bérleten). Átutalásos vásárlással kapcsolatban az üzleti ügyfelek oldalunkon keresztül érhető el részletes tájékoztatás. I. A 2021-es árakat ide kattintva érheted el. 2021. január 1-jével nem módosultak a jegy- és bérletárak, továbbra is a 2014-re megállapított viteldíjak maradnak érvényben. II. A vásárlással kapcsolatos fontosabb tudnivalók 1. A bérletpénztárakban és az ügyfélközpontokban az alábbiak szerint kezdődik el az éves típusú bérletek és az egyéb 2021. évi kezdő érvényességű cikkek értékesítése (beleértve az átutalással vásárolt cikkek kiszolgálását is): 2020. december 1-jétől megvásárolhatod az éves, a negyedéves, a havi, a félhavi (15 napos) bérleteket, azokat a jegyeket, amelyeken jelölni kell a kezdő érvényességet (24 órás és 72 órás jegyek, hetijegy, 5/30 BKK-napijegy, kedvezményes csoportos tanulójegy), továbbá 30 napos elővételben a HÉV-jegyeket.

meddig érvényes a havi bérlet 2019

PAPÍR ALAPÚ ÁLTALÁNOS BÉRLET Az általános bérlet a DKV Zrt. menetrend szerinti autóbusz-, trolibusz- és villamosjáratain, a vonalak teljes hosszán, a Társaság által kiállított fényképes általános bérletigazolvánnyal együtt érvényes. Az érvényességi idő alatt korlátlan számú utazásra jogosít. A félhavi bérletszelvény érvényessége: az I. félhavi bérletszelvény adott hónap 6-án üzemkezdettől, adott hónap 20-án üzemzárásig, míg a II. félhavi bérletszelvény adott hónap 21-én üzemkezdettől a következő hónap 5-én üzemzárásig használható. A havi bérletszelvény az adott hónap 1-jén üzemkezdettől, vagy időszakon belüli vásárlás esetén a vásárlástól, a következő hónap 5-én üzemzárásig használható. Az éves bérlet csak elektronikus formában vásárolható meg. Az első utazás megkezdése előtt az érvényes bérletigazolvány sorszámát tintával, olvashatóan, javítás nélkül kell feltüntetni a szelvény megfelelő rovatába. A bérletszelvényt az érvényes arcképes igazolvánnyal együtt felszálláskor és ellenőrzéskor fel kell mutatni, az ellenőrzést végző személynek kérésre át kell adni.