Nem Érdekel Más Csak A Diósgyőr

Monday, 16-Aug-21 06:19:10 UTC halászy-károly-általános-iskola-ócsa

Mindenki előre, é-é! Hajrá Miskolc, é-ó-lé! Szombat este kimegyünk a meccsre, Szerdától csak erre gondolunk. Elmegyünk mi akármilyen messze, A Diósgyőrért együtt harcolunk! A katlan telve már, sok ultra arra vár: Győzelembe hajszolja csapatát! Száz torok felkiált: "Nekünk ma nincs határ! ", Csak győzni kell, s a remény visszavár! Elmegyünk bárhova, Pestre vagy Sopronba, A távolság nem lehet akadály! Mindenhol ott leszünk, gyere és tarts velünk! Ó, Diósgyőr, álé! Ó, Diósgyőr, álé! Ó, Diósgyőr, álé! Diósgyőr, é-á-lé! Mi vagyunk a legnagyobbak, hej, hej! Meccsre járni a legfaszább dolog, A Diósgyőr újra győzni fog! És a zászlónk lobog, Zengenek a dalok, Szívünk értetek dobog! Indulj el egy úton, Én is egy másikon, Hol egymást találjuk, Egymáshoz se szóljunk. Aki minket meglát, Mit fog az gondolni? Azt fogja gondolni, Diósgyőriek vagyunk! Mindenhol veletek vagyunk, A Diósgyőrért együtt harcolunk, És együtt énekeljük értetek azt mindörökké: Diósgyőr á-lé! Hajrá Miskolc, gyerünk! Diósgyőr gól, álé-álé!

Nem érdekel más csak a diósgyőr 2018

  • Fogadó az öreg préshez hotel mór
  • Csi miami helyszínelők 11 évad
  • Nem érdekel más csak a diósgyőr 5
  • Rigmusok – 1910.hu – a DVTK szurkolók otthona
  • Testvérlövészek Teljes Film Magyarul

Nem érdekel más csak a diósgyőr 7

Nem érdekel más csak a diósgyőr z

Kovács Mustos István -… Isten éltessen Mustos! 0 hozzászólás Átigazolási hírek, pletykák… Az elmúlt 10 éves időszak legmélyebb bugyrai közé süllyedt szeretett Klubunk. Így nincs mese, teljes átalakulásra… 2014 hozzászólás Európa-bajnoki tippjáték… Gratulálunk a nyerteseknek! 2 hozzászólás Bajnokok Ligája, Európa-Konferencialiga… Megkezdik szereplésüket a magyar csapatok a nemzetközi kupákban. 34 hozzászólás Mindenki tudja, hogy miért… A szerda esti találkozó után Eperjesi Gábort, Hornyák Marcellt és Polgár Kristófot kérdezte a 1 hozzászólás Takács Péter az U19-es… Takács Péter hazatért Diósgyőrbe. 22 hozzászólás Európa Konferencia Liga-selejtezőnek… Az FC Shakhter Soligorsk a sorozat 2. selejtezőkörében Miskolcon fogadja a luxemburgi bajnok CS Fola Esch csapatát. 5 hozzászólás A hét második felében… A pálya felújítása miatt a bajnokság első néhány fordulójában nem tudja hazai környezetben fogadni ellenfeleit… 4 hozzászólás DVTK - FC Kosice 2-0 Felkészülési mérkőzés 74 hozzászólás Egri István a DVTK Jegesmedvék… Sajtófigyelő - Miskolci TV / Sportpercek Kondás Elemér: Szeretnék… Sajtófigyelő - Újabb edzőmeccse marad… A DVTK lemondta a Kazincbarcika elleni felkészülési mérkőzést.

Zeneszöveg.hu

Egyszer nyerjünk már bajnokságot, Hódítsuk meg a nagyvilágot! Álmaimban csak arra vágytam, Játszunk a Bajnokok Ligájában! Legyen meccsünk itthon vagy bárhol, Az életünk nem szólhat másról. Egyben mindig biztos vagyok: A Diósgyőr ma győzni fog! Magyarország a mi hazánk. Hűségre nevelt jó apánk. Én meg is fogadtam a szavát, Szívemből védem a hazát. Piros-fehér a világunk, Lehet harc, mi mindig felállunk. Dicső zászlónk a szélben lobog, A szívünk csak egyért dobog. Miskolc a szívünk városa, Mi mindig ide térünk haza. Jöhet bárki mi sosem félünk, Diósgyőr csak érted élünk. Isten előtt letérdeltem, Köszöntem, hogy borsodi lettem, Mert itt születtem és majd nyugszom, Míg élek Diósgyőrt buzdítom. Miskolc, a vörös szörnyeteg, Miskolc, vörös a szívetek! Miskolc, örökké élni fog, Miskolc, örökké győzni fog! Di-ós-győr, álé-álé-álé! Gól, gól, gól, álé-álé-álé! Gyerünk, gyerünk! Gyerünk, gyerünk! Piros-fehér a címerünk, Hogy ha egyszer meghalunk is, A Diósgyőr az élni fog! Mindenki jobbra, é-é! Mindenki balra, ó-ó!

Nem érdekel más csak a diósgyőr pdf

nem érdekel más csak a diósgyőr 9

Számos sportágban kipróbálta magát Varga Judit igazságügyi miniszter, akinek az egészségmegőrző mozgás továbbra is a mindennapok részét képezi az életében. A háromgyermekes anya a Blikknek beszélt a családjáról és sporthoz fűződő viszonyáról. Az atlétikától a kosárlabdán át a labdarúgásig sok mindent kipróbált a politikus. A hivatását és a három gyermeke nevelését is egyfajta sportnak tekinti, utóbbit etxrémnek. A miniszterről köztudott, hogy Diósgyőr-szurkoló, ám otthonában négy fradistával is meg kell küzdenie, hiszen férje és fiai is Ferencváros-szimpatizánsok. Amíg élek én, nem érdekel más, csak a Diósgyőr! – idézte a DVTK-drukkerek jelmondatát a miniszter. Varga Judit igazságügyi miniszter gyermekeivel Fotó: Varga Judit Facebook Arról is beszélt a politikus, hogy a sportmúltja után számára természetes volt, hogy a gyermekei is sportoljanak, és azt is elárulta, hogy bár eléggé be van osztva az ideje, a munka és a család mellett igyekszik eleget mozogni, és eljár futni. Emellett azt is felfedte Varga Judit, hogy nem csak szurkolóként hódol a labdarúgásnak, hiszen mikor Brüsszelben dolgozott, egy női csapatban maga is rúgta a bőrt az FC Saint-Michel Bruxelles csapatában.

Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej, Egyszerűen senkik vagytok, hej, hej! Pusztulj, tirpák, pusztulj! Aki nem ugrál fradista, hej, hej! Szöglet! Szöglet! Kispesti állatok, Miért nincsen hangulat nálatok? Lopott az ingem, lopott a cipellőm, Angliából lopta nekem a szeretőm. Nem is tudja tán a rendőr kapitány; Hogy lopott az ingem s lopott a gatyám. Tolvajok! Szopjatok! Rendőr állatok: diszidáljatok! Ezek vagytok: csicskák! Ezt hoztuk Miskolcról: Gyűlölet, gyűlölet, gyűlölet…! Tornyi Barna jó napot! Bajnok lesz a csapatod! Az egész világ tudja már: A Diósgyőr itt a király! Buzi Bajzát! Bajzát Péter basszál a lóval! Bajzát Péter basszál a lóval!