Revolution Golden Sugar 1D Pirosító És Kontúr

Sunday, 15-Aug-21 18:58:20 UTC halászy-károly-általános-iskola-ócsa

Revolution Ár: 2790 Ft Kategória: Sminkek arcra Kiszerelés: 13 g Bőrtípus: Minden Lelőhely: Rossmann, online Bőrprobléma: -- A krémet feltöltötte: Dézi, az összetevőket feltöltötte: Dea, Módosítva: 2021. április 15. TERMÉKLEÍRÁS Egy kontúr paletta amiben mindent megtalálsz! Hihetetlenül pigmentált és tartós árnyalatok. A palettában 2-2 égetett highlightert, pirosítót és bronzosítót ezen kívül 2 kontúr színt is tartalmaz. ÖSSZETEVŐK (INCI) Ezt mondják a Krémmániázók a Helia-D termékekről Ezt mondják a Krémmániázók a Helia-D-ről hirdetés Az összes összetevő funkció szerint lebontva Emolliensek: Dimethicone Szilikonok: Parabének: Methylparaben, Propylparaben Tartósítószerek: Methylparaben, Propylparaben Összetevők megmagyarázva Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő ásványi összetevő. A mineral makeupok gyakori összetevője. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak.

Revolution golden sugar 1d pirosító és kontor 5

Revolution Golden Sugar 1D pirosító és kontúr - 13 g 3 199 Ft/db 3 199 Ft Az akció lejárt Hasonló termékek Leírás Egy kontúr paletta amiben mindent megtalálsz! Hihetetlenül pigmentált és tartós árnyalatok. A palettában 2-2 égetett highlightert, pirosítót és bronzosítót ezen kívül 2 kontúr színt is tartalmaz. További Rossmann Akciók Akcióleső - Akciós Újságok Gazetka © 2021 AKCIÓS ÚJSÁG | A legtöbb akciós újság egy helyen | Akcióleső. Minden jog fenntartva.

A 25000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás a Magyarország területén ingyenes. Az eredeti A megrendelt áru mindig raktáron Szállítás 24 órán belül. Kiszállítás Reklamáció GYIK Kedvezmény mindenkinek Kontakt Facebook Ajánljon minket Gondolja, hogy oldalunk érdekes lehet barátai, vagy ismerőrei számára? » Ajánljon minket Márkák > MAKEUP REVOLUTION > Revolution > Pirositok + bronzer Leírás Egy gyengéd, erősen pigmentált gyöngy, amely fényesebbé és kiemeli az arc formáját, és természetes és fényesebb megjelenést biztosít. Jellemzők: Világosítja a bőrt, frissességet ad a bőrnek hangsúlyozza a fiatalos megjelenést hozzáadja a természetet egyszerű alkalmazású. Alkalmazás: A kozmetikai ecsettel a bőrére alkalmazzuk. Ezeket a termékeket is ajánljuk Ár: 1. 780 Ft Ár: 1. 700 Ft Ár: 1. 740 Ft Ár: 4. 490 Ft Ár: 1. 180 Ft Ár: 3. 480 Ft Ár: 1. 990 Ft Ár: 3. 430 Ft Ár: 1. 610 Ft Ár: 3. 800 Ft Lépjen velünk kapcsolatba!

Revolution golden sugar 1d pirosító és kontor -

  • Revolution golden sugar 1d pirosító és kontor video
  • Revolution golden sugar 1d pirosító és kontor a su
  • Revolution golden sugar 1d pirosító és kontor 5
revolution golden sugar 1d pirosító és kontor youtube