Online Filmek A Nagy Fal

Tuesday, 17-Aug-21 00:05:08 UTC halászy-károly-általános-iskola-ócsa
  1. Film: A nagy fal | CorvinMozi.hu
  2. Online filmek a nagy fallait
  3. A Nagy Fal - Mozi+ TV műsor 2021. május 24. hétfő 21:00 - awilime magazin

A nagy fal 12 The Great Wall akcióthriller (2016) 94 perc, Szinkronizált Rendező Yimou Zhang Színészek Matt Damon Willem Dafoe Pedro Pascal Andy Lau Tian Jing Eddie Peng Megosztom Bővebben a filmről Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendkívül látványos és izgalmas új filmje egy 3D-s akcióthriller Matt Damon főszereplésével. Egy elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon... Forgatókönyv Tony Gilroy, Carlo Bernard, Doug Miro Bemutatás időpontja 2017. január 5. Forgalmazó UIP-DunaFilm Színes Színes Készítő országok amerikai-kínai Szinkron nyelvek magyar

Film: A nagy fal | CorvinMozi.hu

A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a szolgáltató kizárja. Kitiltás A weboldalon bizonyos funkciók csak regisztrációt követően vehetők igénybe. A igénybe vett funkciók nem megfelelő használata az oldalról kitiltást vonhat maga után. Adatvédelem A regisztráció során szükséges igazi, létező, élő e-mail cím megadása! A regisztrációkor eltároljuk a felhasználók IP Címét, E-mail címét, melyeket a személyességi jogok értelmében semmilyen körülmények között nem adjuk harmadik fél számára, viszont fenntartjuk a jogot ezen adatok statisztika jellegű felhasználására.. Az weboldal (továbbiakban: Szolgáltató) működésére az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII.

törvény (továbbiakban: Ektv. ) szabályozásai vonatkoznak. Az Ektv. 2. § (1) alapján "Információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásának megkezdéséhez, illetve folytatásához előzetes engedély vagy bármely ezzel azonos joghatású hatósági határozat nem szükséges". Szolgáltató az Ektv. § ld) bekezdésében rögzítettek alapján, mint közvetítő szolgáltató az "információk megtalálását elősegítő segédeszközöket biztosít az igénybe vevő számára (keresőszolgáltatás)". § e) bekezdése értelmében: "Információ: bármely, elektronikus úton feldolgozható, tárolható, továbbítható adat, jel, kép.. A Szolgáltató által fenntartott weboldal egy tematikusan kategorizált, tartalmi elemeket megjelenítő, közvetítető szolgáltatás. 7. § (2) értelmében "a közvetítő szolgáltató a más által rendelkezésre bocsátott, a közvetítő szolgáltató által… továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett információért… nem felel". A megosztott információkért teljes felelősséggel az eredeti, tényleges tartalomszolgáltató tartozik.

Ha jogdíjas tartalmat talál, akkor kérem jelezze, hogy azt el tudjuk távolítani az oldalról! Bővebben erről a súgó-ban olvashat! © Online Filmek

Online filmek a nagy fallait

Reklámmentes videókhoz telepítsd ezt a bővítményt: Letöltés A Nagy Fal (2016) The Great Wall Online Film, teljes film Gyártási év: IMDB pontszám: 5. 9 IMDB Wikipedia Kritika Youtube Eredeti cím: The Great Wall A film hossza: 1h 43min Megjelenés dátuma: 5 January 2017 (Hungary) Rendező: A film leírása: Egy, a kínai Nagy Fal építése körüli rejtélyes történet Max Brooks, a Z világháború írójának tollából. Zhang Yimou (Hős, A repülő tőrök klánja) rendkívül látványos és izgalmas új filmje egy 3D-s akcióthriller Matt Damon főszereplésével. Egy elit osztag az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon... In ancient China, a group of European mercenaries encounters a secret army that maintains and defends the Great Wall of China against a horde of monstrous creatures. Beküldő: Gyulagyerek Értékelések: 109 114 Nézettség: 1092 Utolsó módosítás dátuma: 2020-12-29 19:23:11 A kedvencekhez adom Egyéb info: Szinkronos Kiegészítő felirat vagy cd3: Online megnézem Letöltés link Letöltöm innen: 3D letöltés Letöltöm innen: Torrent letöltés Torrent, vagy magnet link Letölt Még nincs egyéb beküldött link, legyél te az első!

online filmek a nagy fal google

A Nagy Fal (2016) ingyenes online megtekintése. A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra. További filmek és sorozatok megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak a fenti kereső mezőt használnod. Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, látogass vissza sűrűn:-) Támogasd az oldalunkat egy lájkkal! Köszönjük:) További filmek és sorozatok online 2021. 07. 17. 2021. 17.

A Nagy Fal - Mozi+ TV műsor 2021. május 24. hétfő 21:00 - awilime magazin

  • A nagy fal – Topfilmek
  • Lázár jános lázárné megyer zita
  • Szja Tv 3 Sz Melléklet Ii Fejezet 7 A
  • A Nagy Fal - Mozi+ TV műsor 2021. május 24. hétfő 21:00 - awilime magazin
  • Online filmek a nagy fal online
  • Online filmek a nagy fal 2017
  • D vitamin hány éves korig ar az adokedvezmeny
  • Online filmek a nagy fao.org
  • Szárnyas fejvadasz 2049 teljes film magyarul

Töltsd fel az egyik videómegosztóra a videódat(filmet) és linkeld be! Link beküld (Ha email címed írod be a hiba szó helyett, akkor kapsz róla értesítést a javításáról) (Az email mellé kérjük írja oda melyik linkkel van baja, mert mostanában sok hibás link bejegyzés érkezett, és leellenőrizve nem találtunk hibát!!! ) Nem látod a play gombot? A videó lejátszásához tiltsd le a követés elleni védelmet!!! Hozzászólások: Nincs hozzászólás ehez a filmhez, legyél te az első! Jogsértés bejelentése ÚJ Film adatlap feltöltés | Film kérés | Kapcsolat | Súgó és ászf. Az oldal nem használ sütiket(cookie) azonosításra és adatok tárolására! Kivéve a partneroldalak. A partneroldalak irányelveiről a weboldalukon elhelyezett információs blokkban olvashatnak(google, openload stb... )! Az oldalon megjelenített tartalomért az oldal tulajdonosa és üzemeltetője nem vállal semmilyen felelősséget! Az oldalon más szervereken található audio és videótartalom van beágyazva! A más szervereken található lejátszó beágyazó kód kimásolásával, és beillesztésével az oldalba!

online filmek a nagy fal free