Kia Optima 2. 0 Cvvt Hybrid Teszt

Monday, 16-Aug-21 00:27:05 UTC halászy-károly-általános-iskola-ócsa

Közel 9 másodperc kell álló helyzetből száz kilométeres sebességig. Lendületes de nem sportos a Kia Optima ezzel a motorral Galéria: Teszt: Kia Optima TGDI – 2018. Amikor három éve megjelent az Optima negyedik generációja, nem akart forradalmat csinálni. Mégis, a következetes fejlesztések, az elöl-hátul sok lengőkaros futómű hangolása, vagy éppen a meglepően hatékony zajszigetelés miatt gyorsan megszokható és szimpatikus autó az Optima. Ezzel a motorral és váltóval, illetve szinte az összes elképzelhető extrával ezer forint híján 12 millió az akciós ára. Félmillióval többért vehetünk szupertakarékos 1, 6-os turbódízelt, és kerek egy milliót kell rádobni, ha a 238 lóerős GT-re vágyunk, melyhez hagyományos automata váltó tartozik. Totalcar értékelés - Kia Optima GT Line 1, 6 T-GDI - 2018 Komoly hibák nélkül, néhány apró bakival egészen korrekt autót kínál a Kia a középkategóriában. A kombi elöl és hátul is hatalmas, az egyhatos motor minden helyzetben megfelelő, nem túl iszákos, viszont a fedélzeti navigáció egy generációval jár a mostani élvonal mögött.

Eladó KIA OPTIMA | Budapesten és országosan - JóAutók.hu

A hibrid fő megkülönböztetőjegye az egyedi, 17 collos könnyűfém kerék - ahogy az utca népének reakcióiból leszűrhettük, csak ez, már a felnije is "eladja" az autót. Tolatóradar és -kamera, látványos LED-es nappali menetfény, egyedi alufelni - mind széria Bent ránézésre és tapintásra is kellemes az üléseken kívül az ajtóra, a műszerfalra és a könyöklőre is jutó bőr/műbőr kárpitozás, tér hátul is dögivel van, a hibridségnek, az állítólag igen tartós lítium polimer akkumulátorok helyigényének ugyanakkor a kicsi, csupán 381 literes, bővíthetetlen csomagtér itta meg a levét. Cserébe, kedves gesztusként a kocsi sötétben megvilágítja utasterét, ha érzékeli a gazda zsebében lapuló okoskulcsot, s az sem mindennapos, hogy induláskor figyelmeztet az eltekert kormányra, pontosabban kerekekre. Elöl fejedelmi kényelemben utaztat, két felnőttnek hátul is elég tágas az Optima, legfeljebb a belmagasság nem az igazi. A második sorban is fűthetőek a bőrülések, a sofőr komfortérzetét memória, szellőztetés növeli.

Kia optima 2. 0 cvvt hybrid teszt 4

Kia optima 2. 0 cvvt hybrid teszt online

0 CVVL Silver (Automata) Pappas Auto Magyarország Kft. Pécs (Pécs) 2020. 07. 9 950 km 7 390 000 Ft Dokumentumok ellenőrzés alatt Dokumentumok egyedi kérésre Pappas Auto Magyarország Kft. Pécs Márkakereskedő Rendezett céges háttér, Rendezett szakmai háttér, Minősített autóállomány, Vásárlók által értékelhető, Kiemelkedő ügyfélértékelések, 32 éve a szakmában KIA Optima Optima 2. 0 CVVT Hybrid EX Prémium (Automata) Ideal Auto Hungary (XVI. kerület) 2013. 176 000 km 3 990 000 Ft Dokumentumok egyedi kérésre Dokumentumok egyedi kérésre Ideal Auto Hungary Minősített kereskedő Rendezett céges háttér, Rendezett szakmai háttér, Minősített autóállomány, 15 éve a szakmában

Kia optima 2. 0 cvvt hybrid teszt 2018

32 Galéria: Teszt: Kia Optima TGDI – 2018. Néhány hete Szatmárnémetibe vágtattunk a szakadó esőben, ahol a daciás kalandorok vártak. Operatőr Tomi hátul már Budapest határában elaludt, és ha nem tartja az öv, talán be is csúszik az anyósülés alá. Hatalmas ott a lábtér, legalább két arasznyi távolság marad egy száznyolcvan centis ember térdei és az első ülések háttámlája közt. Üvöltött az ülésfűtés, imádtuk, mert aznap a tél a legszemetebb arcát mutatta, és kitartott mind a hétszáz kilométeren, amit a Kia Optima Sportwagonnal tettünk meg. Percek alatt kiismertem a kezelőszerveket. Belőttem százharmincra a tempomatot, így már csak a követőradar távolságbeállításával kellett bajlódom egy kicsit. Amikor besoroltam a belső sávba, és nem volt előttünk senki, eltelt pár másodperc, mire a rendszer észbe kapott és gyorsítani kezdett. Ezzel a felesleges óvatoskodással később sem tudtam mit kezdeni. Hátsó tetőszárny!!! Galéria: Teszt: Kia Optima TGDI – 2018. A típus a Magentis/Optima modellcsalád negyedik generációja, mely idén kapott ráncfelvarrást.

Névérték – Kia Optima 2.0 CVVT teszt – Autó-Motor

  1. Kia optima 2. 0 cvvt hybrid teszt magyarul
  2. Kia optima 2. 0 cvvt hybrid teszt 2
  3. 3 természetes módszer a bolhák ellen - Kutyabarát életmód magazin - Együtt mindenhová
  4. Csak a felni eladja - Kia Optima Hybrid teszt - Autónavigátor.hu

A 165 lóerős, 2 literes CVVL erőforrás halkan és magabiztosan mozgatja a több mint másfél tonnás testet, a hatfokozatú automata váltó szépen dolgozik, a masszív fékek pedig harapnak, de csak és kizárólag akkor, ha azt a lábunk is úgy akarja, nem feleslegesen erős, viszont kezes és jól adagolható. Az Optima dinamikája is megfelelő, bár normál üzemmódban némileg sterilnek érződik a gázreakció, ám Sportra váltva már egészen más a helyzet, az Eco pedig értelemszerűen a takarékosságra helyezi a hangsúlyt. Tesztalanyunk méreteihez és teljesítményéhez mérten egyáltalán nem mondható szomjasnak, országúton 6 liter körül fogyaszt, az átlag 7. 7 literre jött ki. A Kia kanyarban is kapaszkodik, kormányműve feszes, a precíz irányíthatóság a fogaslécre ható, elektromos kormányszervó által teljesedik ki. A továbbfejlesztett futómű finom rugózású, az úthibák jelentős részét szépen elnyeli a márka zászlóshajója. De mennyit kell leszurkolni, hogy a saját garázsunkban köszönthessük az Optimát? Az LX kivitel, kétliteres CVVL motorral akciósan 6.

A Prius is csak árban, méretben nem Galéria: Kia Optima Hybrid 2012 Mint minden jövőautót, ezt is bekapcsolni, és nem beindítani kell, aztán majd ő eldönti, hogy van-e elég kraft az akkukban, vagy érdemesebb beröffenteni a benzinmotort. (Az akkucsomag lítium-polimer, és nem NiMH, mint a Toyoták hibrid rendszereinél. ) A rendszer leginkább az Audi A6 Hybridéhez hasonlít, azaz a motor és a hatfokozatú automata közé került a 30 kilowattos elektromos gép, amely önmagában is képes mozgatni a járművet, meg a benzinmotorral együtt is. A legjobb, amikor villannyal megyünk, de a korlátozott akkukapacitás miatt ezzel messzire nem jutunk, cserébe szinte alig észlelhetően indul be benzinmotor. A váltások finomak, néha érezni apró rántást, de ez nagyon ritka. Viszont a hagyományos automata miatt sokkal autószerűbb – ezt Stump Bandi foglamazta meg, és igazat kell, hogy adjak neki. 15 lóerő eltűnt a sima kétliteres verzióhoz képest, valószínűleg Atkins-ciklus szerint működik, ezért gyengébb Galéria: Kia Optima Hybrid 2012 Az Optima kínálatában egyébként ez a legrobbanékonyabb változat, mivel a villanymotor 200, és a benzinmotor 180 newtonmétere együtt igen hamar (9, 2 s) százra cibálja az autót, igaz, ez a két maximum nem egyszerre jelentkezik, így valójában 245 Nm az összesített maximum.

Úgy lehet vele 10 liter körüli átlagfogyasztással, esetleg kicsit ez alatt autózni, hogy a legtöbb helyzetből megfelelő erőtartalékkal húz, de a kilenc másodperc körüli nullaszáz alapján sejthetik, nagy menésre hiába vártunk. A futómű hangolása is kényelmes, a kormányzás nagyautós, vagyis az iránytartás hibátlan de a Kia nem reagál túl élénken a kormánymozdulatokra, amit értékel majd, aki eleve ingázáshoz veszi és nem városi tekergésre. A GT Line felszereltséghez 18 colos kerekek tartoznak Galéria: Teszt: Kia Optima TGDI – 2018. Facelift ide vagy oda, akár a második generációs Insigniával és még inkább a Passattal összevetve az Optima összképe haloványabb, mert a koreaiak nem kapálódznak olyan veszettül a prémiumság felé. Jóllehet csúcsmodellt próbáltunk ki, a bordó-fekete bőrkárpit kétségbeesett menekülés a dögunalomból, és bár a műanyag burkolatok meg sem nyikkannak, a formák fantáziátlanok, és az utastér fekete egyvelege olyan, mint egy alternatív Mazda 6 másfél generációval ezelőtt.

  1. Zöld csillag kihunyt az égen dalszöveg
  2. A munka nemesít közmondás jelentése
  3. Gaminator 777 ingyen nyerőgépek kaszinó játékok tv
  4. Micro sd kártya olvasó program 3
  5. Medgyessy ferenc gimnázium debrecen 6 osztályos